2777
2789

ما هر دو متولد ۷۴ ایم   از ۶ سال پیش هی گیر داد بیا باهم دوست شیم قصدم ازدواجه، خب منم پسر عموم بود همبازی بچه گی ام بود میشناختمش پسر بدی نبود

من بهش گفتم که من نمیتونم به چشم شوهر بهت نگاه کنم پسرعموم گفت نه بزار یکم باهم باشیم بهم علاقه مند میشی  اینقدر رفت اومد که کل طایفه متوجه شدن بین ما خبریه تو جمع های فامیلی منو سرسفره به زور می‌شوندن پیش پسر عموم، ما ۵ سال دوست بودیم خانواده ها هم اطلاع داشتن از رابطه مون عموم اینا هم چند بار اومدن برای خواستگاری  منم جوابم معلوم بود واقعا دوستش داشتم ، گذشت تا اینکه این آقا عاشق یه خانمی شد یه شب به من پیام داد گفت زیبا فراموشم کن بعد بلاکم کرد،

خدا داند چیشد که این خانم اومد وسط زندگی مون  دروغ چرا تا هفته ها خیلی نارحت بودم ولی سعی کردم کنا بیام.

حالا این خانم و آقا رو مادر بزرگ ها و عمه عمو و اقوام  پاگشا دعوت میکنن منو میبینه بهم پوزخند میزنه با چشمک یعنی که ببین من خوشبخت شدم تو رو عین دستمال کاغذی انداختم دور  منم خیلی از این رفتار بدم میاد

سه بار با گوشی بابام از زبون خودم بهش پیام دادم خودتو جمع کن وگرنه میام جلو درتون پیش خانمت چنان میزنم درگوشت که یادت بیاد تو کی بودی و با کی بودی و با کی قول و قرار داشتی نزار گذشته رو بیارم جلو چشمات  

از خداش هم باشه که من زنش میشدم از هر لحاظ ازش و از زنش سر بودم هم زیبایی هم تحصیلات عالیه  

خاک بر سر بی لیاقت 

تا الان بالغ بر ۸ ۷ بار به عموم و زنش عموم گفتم که پسرشون و جمع کنن  گفتم پسرتون متاهله زشت برای شما که پسرتون این رفتارا رو از خودش دربیاره.

خوبیاتونم فیکه عزیزم😊 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعضی وقتا به گوشیم پیام میده  شعر می‌فرسته  میگه زیبا کجایی  منم بلاکش کردم  خبر دارم هی میخواد از سر و سر زندگیم سر دربیاره چند باری از عمه هام پرسیده برای زیبا خواستگار اینا میاددجوابش چیه😂 دیونه شده این بشر

خوبیاتونم فیکه عزیزم😊 

ازدواج با فمیل رو رها کنید

اینقدر ژنهاتون شبیه هست که انگار زن بزادرتون میشید

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بیشتر ببینید

منم دوتا از پسر عموهام خواستگارم بودن جوابم ب هردوتاشون نه بود قاطع چون ب چشم برادر میدیدمشون 

خداروشکر رابطمون بابت جواب نه من با خونه عموم بد نشد منم ک ازدواج کردم و یکی از پسرعموهام ازدواج کرده خداروشکر 

یکی دیگشون مجرده هروقت منو میبینه با شوهرم حس میکنم چشماش غمگین میشه  

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›