2777
2789
عنوان

پسر عموم خواستگار سابقم بود الان متاهله میخاد عذابم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 45 پست
۲۰ درصد کمه؟؟؟؟هر چی تفاوت زنی کمتر بچه های نسل بعد از نظر هوش و بقیه چیزها بهتر میشو

ته تهش ۲۰درصده 

مگر مواقع استثنا 

به این چیزا نیست خداروشکر علم پیشرفت کرده با آزمایش خزانه ژنی میشه متوجه شد بچه سالم میشه یا نه 

هرچند اول تا آخر همه چیز دست خداست 

پاسخگوی سوال زنان و زایمان و مشاوره خانواده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه کی ۵ سااال با پسر عموش دوست میمونه 

دیدی ۶ ماه شد یوسال یا باید ازدواج میکردی یا تموم میکردی

تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈شوهر من مشکل جسمی و اعصاب داره کارگرم هست داره بیکار میشه میشه واسش دعا کنید چون هم سنش بالاست هم این شرایط رو داره جایی کار نمیدن دخترم تشنج کرده و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته💔  میخواستم به دوستاتی که میگن خودت برو سر کار هم بگم من خودم عقلم میرسه باید برم سر کار ..ولی شرایطش رو ندارم اولا که به من که سنم ۳۵ هست و نه سواد و نه هیچ کاری بلدم کار خوبی نمیدن .بعد من روستا هستم کرایه که بدم تا شهر بعد دخترم رو کسی نیست نگه داره احتیاج به مراقبت داره اگه جایی هم بخوام بزارم هزینه زیاد میگیرن چون بزرگه..سرخ کردنی هم کردم کسی مشتری نداشتم تو روستا که مشتری نیست تو شهرم باید اشنا داشته باشی تا ازت خرید کنن کسی منو نمیشناسه که😔

بیشتر ببینید
نه بابا اصلا یارو رو آدم حساب نکنه تا از حرص بمیره

دقیقا بهتر اصلا اسی 

چی بود این ی آدم با لیاقت و خفن امیدوارم واست پیدا بشه ک همه انگشت ب دهن بمونن

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›
نه بابا عین مار میمونه همه چیو میدونه

هربار دیدی تنها شوین تو ی جا با جیغ بیا بیرون بگو چیکار میکنی عوضی بهم دست نزن کثافت 

فاتحش خوندست

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

قصدش ازدواج با تو نبوده

فقط واسه لذت میخواسته تو رو

خونوادت نباید اجازه میدادن 5 سال دوست باشین اگه میخواستت عقدت میکرد این که فامیل هم بود میشناختت

من از همین چیزای دوست پسر داشتن بدم میاد که دنبالش نمیرم 

کاربری دست دو نفره

عزیزم چرا چند بار اومدن خاستگاری و تو هم جوابت آره بود پس ازدواج نکردی؟

ببین چند بار اومدن برام  من این اخریا به کاراش شک داشتم  ببین اصلا کارایی می‌کرد عجیب بوی خیانت می‌داد   منم به عمم گفتم اونم گفت فعلا جواب قطعی نده تت‌ ببینی چطدر میشه این شد رفت که رفت

خوبیاتونم فیکه عزیزم😊 

اولاً در قسمت و طالع هم نبودید 

دوماً کاراش از سوزش ماتحتشه ؛ سریع ازدواج کرد خواست کم نیاره 

میخواد نشونت بده دیدی تونستم ازدواج کنم دیدی تونستم بدون تو هم خوشبخت بشم 

سوماً من در تاپیک : این نذر رد خور نداره ( جداگانه چله های گسایش بخت گذاشتم خواستی بیین ( فقط اولین روزی که میخوای بخونی اون روز نباید روز نحس باشه و پریود هم نباش از روز دوم تا آخرِ آخر مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشی ) 

روز نحس شامل : روز قمر در عقرب ؛ روز کسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن ؛ روز خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن ؛ روز محاق ( دو روز آخر ماه قمری " ۲۸ ام و ۲۹ ام ؛ یا ۲۹ ام و ۳۰ ام ماه قمری ) = به عنوان روز نحس هستند 

کلاً کارهای مهم و اساسی که لیست کاملش در گوگل هست در روز قمر در عقرب {{ و ایامی که بالا گفتم }} انجام نشه که مهمترینش خواندن خطبه ی عقد هست .

شروعش این روز ها نباشه ( روز شنبه " شنبه " هم نباشه ؛ که بهترین روز سروع : پنجشنبه یا یکشنبه س 

ببین چند بار اومدن برام من این اخریا به کاراش شک داشتم ببین اصلا کارایی می‌کرد عجیب بوی خیانت می‌د ...

همون خوب ک رفت عزیزم خودتو نجات دادی

ولی بنظرم رابطه فامیلی داشتن واقعا خیلی ضربه زنندس اکس من قبل من از زمان کودکی عاشق دختر خالش بوده باهم بودن،و این همیشه منو اذیت میکرد ک بعد ازدواج چطور میشه عذاب میکشم

خدارو شکر ب ازدواج ختم نشد قبلش با دختر خالش بهم خیانت کرد کات کردم 

ببین چند بار اومدن برام من این اخریا به کاراش شک داشتم ببین اصلا کارایی می‌کرد عجیب بوی خیانت می‌د ...

خب عزیزم پس خدا دوست داشته که فهمیدی آدم درستی نبوده ولش کن

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

بعضی وقتا به گوشیم پیام میده شعر می‌فرسته میگه زیبا کجایی منم بلاکش کردم خبر دارم هی میخواد از س ...

ببین در اصل این فکر میکنه اگر باتو بود خوشبخت بود.

برای همین دماغش تو کفش تو هستش

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
بیشتر ببینید