2777
2789
عنوان

روز یازدهم انتقال جنیین

1637 بازدید | 221 پست

سلام دوستان. من ۲۲ دی انتقال داشتم. از روز هشتم ، هر روز صبح که بیدار میشم ، یه لک کوچیک قهوه ای میبینم. دل درد و کمر درد هم دارم. دلم گرفته. به هیچکس نگفتم. روزها نمی‌گذره. کسی هست با من انتقال داده باشه؟ میترسم بی بی چک بزنم

سلام آبجی فقط میگم با تمام وجود نگرانی و استرستو درک میکنم منم ماه بعد انتقال دارم دیشب که فکر میکردم گفتم‌فکر کن آزمایش بدم و دوباره همون حرف تکرار بشه بگن خانومی منفی من چیکار کنم دیدم حالم بد شد تپش قلب گرفتم دستام یخ رنگشون کبود ولی سپردم به خدا گفتم برام معجزه بکن عزیزم اصلا به علائم توجه نکن انشالله مثبتی مگر بهت شیاف ندادن ؟ ای کاش با دکترت تماس میگرفتی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلام آبجی فقط میگم با تمام وجود نگرانی و استرستو درک میکنم منم ماه بعد انتقال دارم دیشب که فکر میکرد ...

سلام عزیزم. ممنونم ازت. والا یه بار به دکتر گفتم، گفتن طبیعیه. باید شنبه آز بدم

بنظر من با دکترت تماس بگیر بهتون نگفتن تو روز ۸ آزمایش بدین ؟

شما اولین بار هست میخواید انتقال بدید انشالله ؟ من بار دوم هستم. امروز، دوازدهمین روزه

سلام دوستان خاله من هم انتقال جنین انجام داده همین الان جوابشو گرفتیم دکتر گفت نه مثبته ن منفی گفت شنبه دوباره ازمایش بده جای امیدواری هست؟ خیلی ناراحته اصلا باهامون حرف نمیزنه

خسته ولی امیدوار...🤍💚
سلام دوستان خاله من هم انتقال جنین انجام داده همین الان جوابشو گرفتیم دکتر گفت نه مثبته ن منفی گفت ش ...

یعنی چی؟ حتما بتاشون پایینه. احتمالا باید آز دوباره، بیشتر بشه عددش

بله عزیزم بار اولم میخواد بشه انشالله مادر شدی از الان

دعا کن برام عزیزم. با اصرار بالاخره همسرم رو راضی کردم امشب بیبی چک بگیره. فردا صبح تست میزنم. تا شنبه طاقت ندارم 

به دکترت زنگ بزن بگو شاید میزان داروتو بیشتر کنه

زنگ زدم کلینیک. بیشتر منو ترسوندن. میگهدل دردت شاید به خاطر بارداری خارج از رحمه.میگه بیا سونوگرافی. ولی من دارم میبینم که دل دردم به خاطر آمپول های دور نافی م هست. جاشون کبود شده . واسه اون درد دارم. موندم تا شنبه آز بدم. پناه بر خدا