2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون یهو عوض شد

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 44 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مشکل مالی استرس اختلاف خانوادگی که کلافش کرده باشه بدهی یا هر مسئله ای دو سال اخیر داشته؟؟

با داداش من شریک شد تو ی ‌کاری البته ب خاسته خودش گفت ک شریک بشه ورشکست شدن کل زندگی داداشم رفت و پول اینم رفت و خیلی زیاد شاکی بود از خانواده من ک پولم رفته درصورتی ک برادرم کل زندگیش رفت و خانوادش با من بد شدن از اون موقع کلا بی احترامی میکنه و دست بزن هم پیدا کرد 

وابستگی به پت خونگی شدیده ..اون ب کنارزن ستیزی و اخلاقای دیگش رو دوران عقد متوجه نشدین؟؟!

قبل ازدواج کلا عاشق و مهربون بود و زن ستیز و شکاک نبود 

باورت نمیشه تو اینستا هم یدونه عکس از پسرمون داره بقیه عکساش با سگشه

قبل ازدواج کلا عاشق و مهربون بود و زن ستیز و شکاک نبود باورت نمیشه تو اینستا هم یدونه عکس از پسرمون ...

طفلی پسرتون❤️‍🩹 شما تشویقش کن بیشتر اهمیت بده...باهاش صحبت کن.. 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

خودت گفتی دیگه عزیزم.مشکل اینه که به هیچ صراطی مستقیم نیستش و این واسه انسان کلی مشکل ساز میشه.انسان وقتی از خدا دور بشه به خیلی اخلاقای بد نزدیک میشه متاسفانه!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

عجیبه واقعا. من و امثال من هیچی نمیتونیم بگیم چون شما بعد از چند سال این اتفاق براتون افتاده بعد اولش اینطوری نبوده فکر کنم خیلی ظاهری و خیلی سطحی ازدواج کردین البته بهتون بر نخوره بالای ۹۵ درصد مردم ظاهری ازدواج میکنن.