2777
2789
عنوان

روز یازدهم انتقال جنیین

| مشاهده متن کامل بحث + 1638 بازدید | 221 پست
سلام چطوری عزیزم بهتری ؟ دیگه خونریزی نداری ؟ نی نی خوبه انشالله

سلام عزیز دلم. الحمدلله راضی ام به رضای خدا. خونریزی دارم جیگر . یه روز بیشتر یه روز کمتر . با دل دردِ زیاد و استراحت مطلق . کلا دراز کشیدم🥺. توکل کردم به خدا و خودم و بچه م رو سپردم دست خودش. برای ۲۶ هم وقت سونو ان تی دارم. 

فک کنم نی نی خوب باشه. آدم نمی‌فهمه که. تو این ماه ها تکونی هم نمیخوره متوجه بشی🥴

شما چطوری گلم ، رو به راهی؟ ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره تا جایی که بتونم حتما میخورم..اتفاقا خودمم خیلی رو تغذیه تو این دوران حساسمان شاء الله که یکم بگ ...

سلام عزیزم خوبی؟ رفتی سونو ان تی؟ همه چیز خوبه مامانی؟ حالت تهوع ت بهتر شده عزیزم؟؟

ویدا جان، دخترم کجایی، مامانی حالا خوبه؟ راستش من یکم نگرانتم. از خودت بهم خبر بده عزیزم

سلام عزیزدلم خوبی؟نی نی گلی خوبه؟ببخش باعث نگرانیت شدم

نمیدونم چرا یه مدته پیامای من اینجا نمیرسه یعنی جواب میدم ولی ثبت نمیشه

خداروشکر خوبم گلم..۱۸ ام سونو رفتم به لطف خدا همه چیز نرمال بود

۶ ام فروردین هم باید برم سونوی ان تی

حالت تهوعم آره خداروشکر خیلی بهتر شده..الان فقط یه مقدار صبحا بعد از بیدار شدن از خواب دارم‌..دیگه مث قبل کل روزو ندارم که باعث بشه نتونم چیزی بخورم

امیدوارم این بار پیامم ثبت بشه

تو خودت چطوری خانوم گل؟خوندم که هنوز خونریزی داری

بخاطر همون هماتومه که داره انقدر اذیتت میکنه

ولی محکم و قوی باش و دلت قرص باشه که خدای معجزه ها خودش مراقب تو و تو دلیت هست

سلام عزیزدلم خوبی؟نی نی گلی خوبه؟ببخش باعث نگرانیت شدمنمیدونم چرا یه مدته پیامای من اینجا نمیرسه یعن ...

سلام قشنگم. الهی هزار بار شکر. الحمدلله . انشالله ان تی هم میری با خبر خوش میای😍😍. خداروشکر ، تهوع که نداشته باشی راحت تر میگذره 😌😌

امیدوارم این بار پیامم ثبت بشهتو خودت چطوری خانوم گل؟خوندم که هنوز خونریزی داریبخاطر همون هماتومه که ...

الهی آمین 🥺🥺🥺🥺

من یه طوری دل دردهای پریودی میگیرم که نه شب خواب دارم نه روز. این خونریزی هم قطع نمیشه دلم خوش بشه. یعنی چقدر دیگه استرس بکشم تمومه🥴😢 از طرفی هم بیشتر از یک ماهه تو رختخواب هستم. دلم گرفته 😅😅😅😅 و شدیداً غرغرو شدم. خدا به بقیه صبر بده. 

خدایا خودت مراقب همه ی مادرا و نی نی هاشون باش. تو دلیِ منم بدون استرس بزار بغلم😌🤲

الهی آمین 🥺🥺🥺🥺من یه طوری دل دردهای پریودی میگیرم که نه شب خواب دارم نه روز. این خونریزی هم قطع ن ...

سلام عزیزم خوبی ؟انشالله این روزا هم میگذره بارتو زمین میذاری باهم میرین میگردین به شیرینی بعدش می ارزه😘

سلام عزیزدلم خوبی؟نی نی گلی خوبه؟ببخش باعث نگرانیت شدمنمیدونم چرا یه مدته پیامای من اینجا نمیرسه یعن ...

سلام عزیزم خوبین ؟ نی نی چطوره ؟ انشالله هردو دوست عزیزم بارتو نو زمین میذارین راحت میشبن بعدش باهم کیف میکنین میگردین میرین آتلیه عکس میندازین😍 

سلام عزیزم خوبی ؟انشالله این روزا هم میگذره بارتو زمین میذاری باهم میرین میگردین به شیرینی بعدش می ا ...

سلام عزیز مهربونم. الهی آمین 😍 😍 😍. انشالله شما که باردار شدی بعد از عید، فقط لذت ش رو ببری . استرس نکشی🥰🥰💝