2777
2789
عنوان

روز یازدهم انتقال جنیین

| مشاهده متن کامل بحث + 1638 بازدید | 221 پست
دکتر انصاری پورشما پیش کی میری؟ انتقال دادین؟

من دو دفعه با انصاری پور انتقال دادم منفی شدم ، یه دفعه هم با شه بخش منفی شدم 😔

دوتا جنین دیگه دارم ولی کامپکت نمیدونم انتقال بدم یا نه .

همش بهش فکر میکنم ولی نمیتونم تصمیم بگیرم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دو دفعه با انصاری پور انتقال دادم منفی شدم ، یه دفعه هم با شه بخش منفی شدم 😔دوتا جنین دیگه دارم ...

ای بابا. کلا از اول منفی شد هر سه بار؟ آخه دلیلی نگفتن؟ 

البته که درست حرف نمی زنند اصلا. 

کامپکت یعنی چی مهرنوش جان؟ من دیگه سنم داره ۳۷ میشه. خیلی میترسم دیگه نشه🥺

ای بابا. کلا از اول منفی شد هر سه بار؟ آخه دلیلی نگفتن؟ البته که درست حرف نمی زنند اصلا. کامپکت یعنی ...

ایشالا برا شما مثبت به دلت بد راه نده .

اره هرسه تا منفی شد ، دفعه اول انصاری پور اصلا بهم دارو نداد و با کیفیت ترین جنینمو حروم کرد بعد فهمیدم بدون اینکه بهم بگن گذاشتنم تو یه طرح که دارو ندن ببین نتیجه میده .

دفعه دوم هم باز یه مقدار پروژسترون داد ولی باز موقع انتقال به جای دوتا سه تا انتقال داد خودم فهمیدم  بهشون گفتم الکی گفتن نه اشتباه میکنی بعدا رفتم جنین شناسی دیدم اره یه دونش زیادی کم شده .

دفعه سوم رفتم مطب شه بخش بهم کلی مکمل داد ، آزمایش ایمنی گرفتم که اوکی بودم ، گفت هیستروسکوپی کن خراش بدیم ، همرو انجام دادم این دفعه خیلی خوب بودم ، حتی ایمنیمو تا حدودی آورد پایین باز نمیدونم چرا منفی شدم .

الان دوتا کامپکت دارم که نمیدونم ارزش داره دوباره براش برم تو سیکل  انتقال یا نه.

اصلا پاسخگویی مرکز خوب نی که بگه چرا نگرفته . آدم سردر گم 

ایشالا برا شما مثبت به دلت بد راه نده .اره هرسه تا منفی شد ، دفعه اول انصاری پور اصلا بهم دارو نداد ...

واقعا سخته. مسیر و زمان و اطرافیان و داروها و .... تازه آخرش هم به آدم جواب درست ندن😑

😅😅فردا میرم از بدم. از استرس دارم میمیرم🥺

منم امروز خیلی فکر کردم درسته نرفتم ولی گفتم من فکر چیو میکنم وقتی خدا هست و مطمئن باش بهترین رو واسه ما میخواد و مطمئن باش اون چه مثبت باشه چه خدای نکرده منفی خواست خدا و مصلحتی درش بوده پس از الان بگو خدایا شکرت بخاطر همه چی و انشالله مثبت میشه

پس تقریبا با هم هستیم. چه خوب. انشالله هر دو با داریم. عزیزم شما علائم داری؟ بار چندمی

بله نزدیک به همیم عزیزم..من بار اول انتقالم هست

ان شاء الله هرچی که خیره

علائم که یه مقدار تورم سینه و درد زیر شکم مخصوصا شبا