2777
2789
عنوان

روز یازدهم انتقال جنیین

| مشاهده متن کامل بحث + 1638 بازدید | 221 پست
سلام عزیزممنم ۲۴ دی انتقال داشتمفقط نگران نباش و استرس نداشته باشان شاء الله که لکه بینی لانه گزینیه

پس تقریبا با هم هستیم. چه خوب. انشالله هر دو با داریم. عزیزم شما علائم داری؟ بار چندمی

زنگ زدم کلینیک. بیشتر منو ترسوندن. میگهدل دردت شاید به خاطر بارداری خارج از رحمه.میگه بیا سونوگرافی. ...

حس و دلم میگه بارداری عزیزم😍😍  استرس نداشته باش

من و کنجد تو دلم واست دعامیکنیم ک بیای تاپیک بزنی خبر خوب بدی

استرس نداشته باش

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حس و دلم میگه بارداری عزیزم😍😍 استرس نداشته باشمن و کنجد تو دلم واست دعامیکنیم ک بیای تاپیک بزنی خ ...

الهی آمین.🥺🥺🥺🥺 ممنونم ازتون عزیزم. شما بارداری به سلامتی؟

زنگ زدم کلینیک. بیشتر منو ترسوندن. میگهدل دردت شاید به خاطر بارداری خارج از رحمه.میگه بیا سونوگرافی. ...

خارج رحمی تهوع داره ، سرگیجه داره و... واقعا این مشاورهاشون هیچی بلد نیستن فقط استرس میدن.

برای آمپول دور نافی شکمتو با دوتا انگشتت بگیر بیار جلو و تا محدوده ۳ سانت چپو راست نافت تزریق کن .

کدوم مرکز میری ؟

الهی آمین.🥺🥺🥺🥺 ممنونم ازتون عزیزم. شما بارداری به سلامتی؟

قربونت برم، بله یه کنجد کوچولو دارم تازه امروز وارد ۹ هفته شدم. واسم خیلی دعاکن ک سالم باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
خارج رحمی تهوع داره ، سرگیجه داره و... واقعا این مشاورهاشون هیچی بلد نیستن فقط استرس میدن.برای آمپول ...

چی بگم والا☹️ منم همین کار رو میکنم . ولی دیگه چون روی هم میشه هر روز درد داره. میرم ابن سینا

قربونت برم، بله یه کنجد کوچولو دارم تازه امروز وارد ۹ هفته شدم. واسم خیلی دعاکن ک سالم باشه

الهی شکر. سالم به دنیا بیاریش انشالله. شمام با آی وی اف بودی عزیزم؟

الهی شکر. سالم به دنیا بیاریش انشالله. شمام با آی وی اف بودی عزیزم؟

ممنونم فداتشم. نه عزیزم ولی خب من سن خودم زیاده🫤 بعد از ۸ ماه اقدام باردار شدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید
الهی شکر که الان نی نی ت تو دلته. الهی سالم بغلش کنی

پرسی قربونت برم ممنونم انشاالله شما هم تاپیک بزنی بهمون‌ بگی‌ مثبتِ🥰🥰 ما‌منتظریم‌ دیگه🥰🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید