2777
2789
عنوان

اومدیم مشهد و امشب عروسی عه

8649 بازدید | 98 پست

من کت و شلوارم و آخر همراه خودم آوردم ، آرایشگاه هم نوبت نگرفتم و به همه گفتم نمیرم 

دیشب خواهر شوهرم زنگ زد کلی پیش برادرش گریه وزاری و ننه من غریبم بآزی که من دلم میخواد همه عالی باشن فلان باشن و ....

یه کاری کن خانومت بیاد آرایشگاه و..

شوهرم از دیشب میگه تو خانومی کن و بخاطر من برو 

امروز روز اول پریودی مه ، تو تاپیک های قبل هم گفتم چرا نمیخوام برم آرایشگاه ، دلایل زیادی داره 

اصلا دلم نمی‌خواد برم ولی از طرفی شوهرم خیلی اصرار می‌کنه دلم میخواد دعوا بیوفتم باهاش ولی سفر و زهر من میکنه 

انقدر دلم گرفته کل دیشب خواب دیدم تو حرم امام رضا به پهنای صورتم دارم گریه میکنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو سشوار کن فقط

موهام لخت لخت هه کوتاه هم هست اصلا نمیشه شنیون کرد 

بعد من یه آرایش صورت سبک دارم میگه از ساعت ۲ بیا تا ۶ طول می‌کشه ، از اون ور هم دستور داده با فامیل شوهرم برو تالار 

شوهرت خودش جدا بیاد ، شما خانوم ها باهم برین 

نمی‌دونم چرا آنقدر تعیین تکلیف میکنه

مطابق میل و خواسته شوهرت رفتار کن و عروسی رو بهش تلخ نکن. وقتی بری سرش منت گذاشتی و حرفت جلوتره. بذار تو عروسی خوش باشید. من عروسی و مراسم فامیل شوهر از اون جلوتر راه می افتم. تو مراسم خودمون شاید کار چندانی نکنم ولی برای برنامه های اونا باید برم آرایشگاه و لباس و ....‌ 

خانوما مامانم مریضه 

خیییییلی حالش بده 

لطفا هر کس از ته دلش راضیه 

۳ مرتبه سوره حمد به نیت سلامتی و شفا 

برای مادرم بخونه 

لطفا هر کس خوند لایک کنه 

بدونم چند نفر خوندن مرسی ❤🌷

💛💚❤💙🧡💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙🧡💜💛💚