2777
2789
عنوان

پارنترم میگه حق طلاق نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 8601 بازدید | 452 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا میگه هیچ حقی رو قانونی نمیدم خودم بخوام میزارم😐

اهل محدود کردن هست؟

همسر من هیچکدوم از این شرایط رو امضا نکرد ولی به شدت تشویقم میکنه به هرچیزی 

بد به دلت راه نده، درست تصمیم بگیر عزیزم

حرفات اعتبارشو از دست میده وقتی با رفتارات هماهنگی نداره، حالا هی بشین قصه بگو! 

شما بنظرم مشکل پارانویا داری عزیزم خیلی شکاکی ، در ضمن من با مرررد ازدواج کردم نه یه پسر بچه احساسی ...

من پارانویا نیستم ، منطقی هستم و بر اساس احساساتی مثل اعتماد ، عشق ، ...تصمیم نمی‌گیرم.

شما اگر چنین زندگی داری ، خوشحال شدم برات و آروزی خوشبختی روز افزون دارم.

ولی این توصیه رو به بقیه نکن ، همه مثل همسر شما نیستن.

بعدشم 

دلیل بی عرضگی مرد بخاطر دادن حق طلاق چیه؟

همون اایزابل هستم 🩷 لطفا بی احترامی نکن ، اومدیم اینجا تبادل نظر کنیم و طبیعی هستش که باهم مخالف باشیم. ولی لطفا نه با قومیت نه با دین توهین نکن به من . من اصلا دعوا نمیکنم با شما گلی ، درک میکنم شاید توی موقعیت خوبی نباشی ، ولی راحت دل نشکن چون تا یک جاییش دست من هستش و میبخشمت ، ولی خداوند شاید نبخشه:)

بیشتر ببینید
کسی که این حرف رو میزنهیا خودش قربانی این مرد سالاری هستش و میخواد بقیه رو هم قربانی کنهیا مرد هست ، ...

بنظرم شما قربانی مردسالاری بودی که انقدر حساسی و دنبال حقتی همش....

من خونه پدرم مثل پرنسس و خونه همسرم مثل ملکه ازم مراقبت شده با افتخار میگم نه حق طلاق و نه حق تحصیل و... هیچکدومو نگرفتم بجای این چیزا درست انتخاب کردم

فرضا حق تحصیل بگیری اما همسرت راضی به درس خوندنت نیباشه میخای هرروز زندگیتو جهنم کنی و کاغذ حق تحصیل تو هرروز نشونش بدی

دقیقا منم همینو بهش گفتم گفتم میگه من مردم فرق میکنه 😐 هر چی توضیح میدم میگه من حرفمو زدم

خواهش میکنم اگه نمیخوای 4 سال دیگه یکی از تاپیکک های خیانت یا کتک نی نی سایت باشی رابطه ات رو باهاش تموم کن و با یک انسان برو توی رابطه

در ضمن مهریه هم نگیر حق نقسیم اموال بگیر طوریکه هر چی توی زندگی مشترک خریدید بینتون نصف بشه

مردی که حق طلاق میده بی غیرته؟خفه شو افکار برده داریت رو برای خودت نگه دار

اطراف ماکه برده داری نیست اگه شما یا خانوادت برده بودید خاک بر سر مردای دورتون که شماها انقدر ترسیده شدین و بجای زندگی کردن و کیف کردن دنبال حق طلاق و این چیزا افتادین

به نظر قابلیت بیشتر فک کردن و در اخر تبدیل به اکس شدن رو داره

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بیشتر ببینید
اطراف ماکه برده داری نیست اگه شما یا خانوادت برده بودید خاک بر سر مردای دورتون که شماها انقدر ترسیده ...

دوست عزیز شاید همسر شما اینطور نباشه اما ما جامعه رو میبینم ببین تو سایت چقد مردا ب زناشون ظلم میکنن

مردی که حق طلاق میده بی غیرته؟خفه شو افکار برده داریت رو برای خودت نگه دار

اول اینکه چیزی بهتون نمیگم چون مشکل دوبینی دارید

ضمنا یه کاربر دیگه بود گفت کسی ک حق طلاق میده بی غیرته😒😒😒😒

یه تعلیقی سیاسی🤕