2777
2789
عنوان

اومدیم مشهد و امشب عروسی عه

| مشاهده متن کامل بحث + 16923 بازدید | 103 پست
موهام لخت لخت هه کوتاه هم هست اصلا نمیشه شنیون کرد بعد من یه آرایش صورت سبک دارم میگه از ساعت ۲ بیا ...

عزیزم سلام بخدا من نمیخوام کاراگاه بازی دربیارم ولی از رو کنجکاوی چند تا تاپیک هاتو خوندم .دیدم تو اولین تاپیکهات گفتی دکترای برق میخونی اما الان دبیری .یکم کنجکاو شدم فقط اگه فضولی نباشه خواستم ازت بپرسم ♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینکه اسمش مهونی بوده حالا چه اصرای داشته بهش بگه عروسی!خداروشکر که بدون تلفات تموم شد همچین مراسمی و ادایی.اینقدر حرص خوردم از رفتارهای این ... خانوم.فقط دیگه این دندون لقو بکشید بندازید تو سطل آشغال تا عفونتش همه جا را نگرفته.

ببین توو همچین شرایطی که خونواده شوهر دارن تعیین تکلیف میکنن بهترین کار اینه که بگی باشه حتما همین کار رو میکنم اما در نهایت کار خودت رو بکنی 

از اول مخالفت نکنی و بگی چشم، دیگه خبر به شوهرت هم نمیرسه، روز مراسم خودت آرایش میکنی با شوهرت میری عروسی و... 

من ی عقد ساده گرفتم در حد خواهر و برادری، وسط کرونا هم بود، گفتم ارایشگاه نمیرم و ی آرایش ساده یکی از اقوام که بلد هم بود، برام انجام بده 

ببین حتی تا دختر دایی شوهرم دخالت کرد که این ارایشگاه خوبه برو اینجا، بگو این بیاد خونه آرایش کنه، برو اونجا لباس بخر

من گفتم ارایشگاه نمیخوام برم و دیگه در این مورد هر حرفی همسرم زد (که خونواده ش پشت‌ش با ننه من غریبم بازی میخواستم حرف خودشون باشه) گفتم ما قبلا صحبت کردیم

مادرشوهره سر اینکه دو  سه نفر  رو ببره ارایشگاه تخفیف بگیره 

به عروس گفته بگو‌حتما بیان اون ارایشگاه 

همین و بس 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
بیشتر ببینید
خودش اون آرایشگاه نیست رفته جای دیگه

وای خیلی عجیبه انگار از آرایشگاهه پورسانت گرفته که من این تعداد مشتری برات می فرستم. و عجیب تر این که خودش رفته جای دیگه

تاپیک بعدیتو خوندم شما خیلی خانمانه و سنجیده حرف زدی باهاش موقع خدافظی. ان شالله که همیشه خودت و همسرت خوب و خوش باشید و از دست اون اژدهاب دوسر آسوده. در ضمن لباستم خیلی خوشگل بود ان شالله به شادی بپوشیش بعد از این

ولی خواهر شوهرت دقیقا یه چی تو مایه های اون عروسه است که می گفت شله شله شله شله

انقدر اذیتم کرده دلم باهاش صاف نیست نمیتونم ببخشمش

خواهرشوهر کوچیکه منم خیلی اذیتم کرد

تو ۳۲سالگی ازدواج کرد

اما من رفتم آرایشگاه.خودمو دخترم خیلی قشنگ ارایش و شینیون شیک و مرتب  داشتیم طوری که تو خانواده شوهرم تک بودیم. چشمشون داشت درمیومد.ولی ن من ن دخترم حتی از جامون بلند نشدیم باهاشون دست بدیم

شاباش و کادو هم ندادم عین خودشون

من همیشه سعی کردم مرتب باشم تو ظاهر و ارایش و رفتار

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
بیشتر ببینید
مطابق میل و خواسته شوهرت رفتار کن و عروسی رو بهش تلخ نکن. وقتی بری سرش منت گذاشتی و حرفت جلوتره. بذا ...

شملم اشتباه میکنی فرق نذار برا خانواده خودتم همین کارها رو بکن

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

اون تاپیک قفل بود ولی من اگر بودم تمام لوازم آرایشی خودم می‌بردم همون آرایشگاه فقط میگفتم یکم موهام سشوار کنه یه کرم پودر باقیش خودم همونجا آرایش میکردم تماممم. وای این دیگه چه عروسی بوده! حالا چرا جدا برن باشوهراشون نرن چه فایده برای اون داشت هووف

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بیشتر ببینید