2777
2789

بذارین از اول امروز بگم

شوهرم صبح ساعت ۷ رفت سرکار ۳ اومد ۳ و ربع رفت خونه مادرش ،۶ اومد خونه

تموم این مدت من با دوقلوهای شیرخوار تنها بودم بدون هیچ کمکی مامانم همش میومد امروز چون نمونه برداری داشت نتونست بیاد

بعد ساعت ۶ اومد نیومده میگه برم پارکینگ فلان کارو کنم..یه کار خیلی چرت و پرت

منم عصبانی شدم گفتم منم گناه دارم سه ماهه بچه ها بدنیا اومدن هنوز بیرون از خونه پامو نذاشتم..تو کمکم کنی بد نیست،یدفعه گفت ریدم تو ژنتیکت(منظورش این بود ژنتیک غر زدن داری و بحث میکنی در حالی اصلااا اینطور نیست)

من خیلی شوکه شدم ،چون بهترین احترام رو خانوادم بهش میذاشتن اسمشو خالی صدا نمیکنن حتما آقا +اسمش بهش میگن..پدرشوهرم و مادرشوهرم ۱۰ روزگی بچه هام اومدن دیدنشون نفری ۱۰۰ تومن جمعا ۲۰۰ تومن به دوقلوهام مثلا هدیه دادن دیگه بچه هان سه ماهشونه نیومدن که نیومدن..ولی مادرم یه تیکه طلا برای بچه هام خرید و هر روز اومد کمکمون ،حموم بردن و ...همه چی با خودش...بعلاوه ناهار هر روزمون هم از خونه درست میکنه میاره ،بنظر شما حقشون بود چنین حرفی شوهرم بزنه؟؟من انفدر دلم سوخت واسه خانوادم شوک شدم انگار آب یخ ریختن روم..دستام انگار جون نداره بچه هامو میخوام بغل کنم..چه رفتاری کنم باشوهرم؟؟دلم میخواد تا آخر عمرم چهره اشو نبینم..سه ماهه بخاطر بچه ها پامو بیرون نداشتم حق و من و خانوادم چنین حرفی بود؟؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا یه مدت بهش محل نده اصلا باهاش حرف نزن اگرم اومد سمتت جوابشو نده تحویلش نگیر انگار که وجود نداره واست. بعدم که کلافه شد ازت پرسید دلیل این کارات چیه بگو بخاطر بی احترامی و حرف زشتت به خودم و خانوادمه. یه بار دیگم بخوای اینطوری بی احترامی کنی سکوت نمیکنم. دقیقا همینو بگو بهش

من بدرک ،خانوادمون حق نداشت توهین کنهای کاش میگفت اخلاقت فلانبه ژنتیک و فلان‌...چی کار داشت

حالا چیزی گفته..کش نده دعوا رو ..منم شوهرم همش خونه مادرش دیونم کرده ...بیخیال باش

بخدا که همینهههه😭😭

انقد که خودتو خانوادت مسؤلیت بچه هارو گردن گرفتید خب معلومه که خودشو میزنه به اون راه میگع چ بهتر اصلا وقتی رفته بود خونه مامانش ساعت ۴ باید زنگ میزدی بهش میگفتی خستم بیا بچرو نگهه دار میخوام بخوابم یا حموم برم یا.گ.