2777
2789
عنوان

بیاید سوتی هاتونو بگید بخندیم😍🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 217767 بازدید | 1560 پست
حالا خوبه دا.ش.اق رو نپرسیدم ازشون🤣

وای تو مدرسه همکلاسیم فارس بود گفت سلام به ترکی چه میشه گذاشتنش سرکار  بهش گفتن داش شاق تو خیابون میدید بچه هارو داد میزد دااااش شاق  مردا مرده بودن از خنده رفتم واقعیتو بهش گفتم خیلی ضایع بود تو مدرسه هم پشت مقعنه اش هعی کاغذ میچسبوندن که توش نوشته بود من روانی هستم گاز میگیرم کل مدرسه بهش میخندید من رفتم کندم برگه رو دادم دستش خندید ساده بود بنده خدا

عزیزان مامانم مریضه 

لطفا هر کس از ته دلش راضیه 

برا شفای مامانم ۳ مرتبه حمد بخونه

هدیه کنه به بی بی شریفه 

ممنونم 🌷🌷

لطفا هر کس حمد خوند  لایک کنه 

بدونم چند نفر خوندن 

💛💚❤💙🧡💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙🧡💜💛💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام. یکی از آشناهامون که برای پسرشون خواستگاری کرده بودن، اومده بودند خونه داییم (مهمونی زنانه بود)

تو سینی چایی بردم برای مهمونها تا رسیدم به ایشون

چند بار گفتم بفرمایید برنداشتن

بعد یه جوری میگفتن ممنون

یدفعه سینی رو نگاه کردم دیدم استکانای چایی تموم شده سینی خالیه😶‍🌫️

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید
من یه بار با عموم رفتیم عروسی بابام گفت برو به عموت بگو بیاد بریم اون موقع مجرد بود رفتم از پشت بغلش ...

نمیدونم چرا مثل فیلما منتظر بودم بگی عاشقت شد و اومد و گرفتت🤣🤣🤣

نه تو مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی ، به حباب نگران لب یک رود قسم ، و به آن لحظه شادی که گذشت غصه نیز می گذرد ، آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...بچه ها توی زندگی لحظات خوب و بد زیاد داریم ، که فک میکنین بدترین و سخت ترین لحظاتن ، باور کنید هیه کدوم نمیمونن ، میگذرن و میرن ، قدر داشته هاتون ، پدر و مادر ، برادر و خواهر ، دوست و فامیل رو بدونین ، با ادمایی ک باهاتون خوبن بی نهایت خوب باشید و مهربون ، همیناست که میمونه ، اگر کسی بد اخلاق و عصبی و یا باهاتون نمیجوشه ، لازم نیست باهاش بد رفتار کنید فقط فاصله بگیرید و بگذرید ، چیزایی هست که شما در موردش نمیدونین ، خوبی هارو جبران کنید کسی قراردادی نداره بهتون خوبی کنه ، توی لحظات قهر و عصبانیته ک ارزشتون باید نشون داده بشه ، هیچ موقع توی این لحظات کسی رو خراب نکنین ، ازش بد نگید ، هر چیزی رو ب زبون نیارید و خط قرمزا و حساسیت ها و راز های طرف رو روی دایره نیارید ، بعد خودشتون پشیمون میشین...سعی کنید پول در بیارید و پس انداز کنید ، معمولا توی زندگی خیلی بکارتون میاد ، اما هیچ موقع بخاطرش انسانیتتون رو زیر پا نزارید ، و بابتش غصه نخورید ، اما تمام تلاشتون رو هم برای بدست اوردن و نگه داریش انجام بدید ، حد اعتدال در پرداختن بهش هم فراموش نشه ، بهترین راه برای حفظش خرید اول مسکن ، اگر نمیرسه طلا و بعد خودرو ، اگر نمیرسه دلار هست ، و راه افزایشش هم کار کردن و سرمایه گذاری ...به خودتون برسید و خوش پوش باشید ، ادم تمیز و با لباس های خوب و دندان های سفید و مرتب و بوی خوب و تمیزی و عطر با کفش های تمیز و لباس های خوش رنگ همراه با لبخند رو همه دوست دارن....کتاب بخونید رمان بخونید تاریخ بخونید و بیهوده وقتتون رو هدر ندید ، با یجا نشستن و زیاد خوابیدنو یا زیاد بیرون و تفریح زیاد کردن موافق نیستم و کار درستی نیست چرا ک ارزش ها و موقعیت های ایندتون رو به خطر میندازه ، سعی کنید اطلاعاتتون رو از محیط پیرامونتون ، از مسایل روز از تلفن های هوشمند از بازار ، اجناس ، از اونچیزی ک توی زندگی خودتون یا اطرافیانتون بهشون میپردازن بالا ببرین.... اگر تا اینجا خوندی توی تاپیکی ک گفتم خوشحال میشم شرکت کنی و از چیزایی ک شخصا و با تجربه بدست اوردی یا فهمت راجب مسایل جالب و کاربردی رو بهم بگی ، ممنونم
بیشتر ببینید

یه بار میخواستم برم مغازه درش شیشه ای بود ندیدم درش بستس با صورت رفتم تو در مغازه اونم خیلی محکم که شیشه های مغازش لرزید🫠🤣 مردم فقط نگام میکردم مردم از خجالت🤣🤣🤣🫠

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……
باز خوبه چیز دیگه ای نگفتی😅😂

من یه بار میخواستم به استادمون زنگ بزنم بگم لطفا این امتحان و لغو کنین .بعد تماس گرفتم جواب نداد. منم خواستم ب دوستم پیام بدم ک استاد جواب نداده. نوشتم (حالا دقیقشو یادم نیست چون مال سال ها قبله) نوشتم:زنگ زدم بهش جواب نمیده .ن مگ میتونه امتحان بگیره. واقعا خودش خجالت نمیکشه چی فکر کرده باخودش. تو این موقعیت بیاد امتحان بگیره .ولش کن ی چیزی گفت باخودش و....... بعد دیدم ارسال کردم ب خود استاده.

تاچند شب کابوس میدیدم.میگفتم نکنه از شمارم شناساییم کنه بندازتم😇😇😁😁😁😁

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
بیشتر ببینید
جلو استاد صندلی شکستمم

گوت یعنی چی

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
بیشتر ببینید
من یکبار رفتم مغازه لباس زیر فروشی دیدم کسی داخلش نیست اخر مغازه قسمت لباس خانوما بود رفتم داخل دیدم ...

مردم از خنده🤣

حالا کمکشون کردی

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
بیشتر ببینید