2777
2789
عنوان

بیاید سوتی هاتونو بگید بخندیم😍🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 334636 بازدید | 1910 پست

بیاین مال منو بگم

رفتیم پاسپورت بگیریم من و مامان و بابام

بعد شاید مادرم بالای ۵ تا عکس گرفت هیچکدوم خوب نشد

اون آقاعه که عکس میگرفتم خیلی بداخلاق و جدی بود

خلاصه اخرای کار که قرار بود امضا بزنیم 

ی اتاق بود ی دختره پشت سیستم همون مرده پشت میز ی زنه ام همونجاها کارای اصلی مردم انجام میداد

مادرم دید چقدر این اقاعه جدیه خوشش نیومد داشت همینطوری با اون زنه که گفتم ی چادر ام داشت و عینکی بود حرف میزد یهو مامانم گفت خانم خانم این اقا چقدر بداخلاقه احتمالا صبح با خانمش دعوا گرفته همینجوری اومده سرکار🤣 یهو زنه گفت خانم اول که من خودم زنشم دوم به خدا ما دعوا نگرفتیم تازه صبحانه مربا و کره خوردیم

مرده میخندید اون دختره پشت سیستمم دخترش بود اونم هار هار هاررر من بابامو داشتم چنگ میزدم از خنده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

وای من یبار زنگ زدم به دوستم قبلش داشتم ذکر میگفتم صلوات میفرستادم بعد وقتی جواب داد به جای سلام گفتن با آرامش تمام یه صلوات فرستادم مامانم و خواهرم کنارم مرده بودن از خنده😂😂

[کاربری دوم] کاش هیچوقت مهر آدمی که قسمتتون نیست،به دلتون نیوفته...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من یبار زنگ زدم به دوستم قبلش داشتم ذکر میگفتم صلوات میفرستادم بعد وقتی جواب داد به جای سلام گفت ...

مغزت بده به من نیاز به ی مغز پاستوریزه جدید دارمممم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
آقا ولی این خیلی بده واقعا همه سوتیام یادم میاد میخندم ولی این یکی اشکمو درمیاره یه بار دسشویی بودم ...

پسر عمت دیگه فکر کنم هروقت گوز میکرد ده تا دیگم میکرد چون یاد تو میوفتاد دو ساعت میخندید بهش فشار وارد میشد

کلاس بازیگری وسطای ترم بودیم

استادمون خیلی ادم بدی بود

داشتم بلند بلند تو ی اتاق با صدای بلند و اکو دهنده بدیشو میکردم 

یهو خودش داد زد فلانی در ببند🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 هرچند جلوشم همینجوری بودم 

ی بار بچه که بودم کلید خونمون وقتی خونه همسایه بودیم گم کردم

همسایمون ی پیرزن بی شعوری بود که ازش تنفر داشتم

مادرم بدترین فحشارو جلوش بهم داد اون پیرزنه پا شد اومد حیاط گشت

اخرش لای مبل خونش پیدا شد:)

پنیکام از دست مادرم اون روز شروع شد

محرم بود

من و خالم

بابام راننده و مادرم

تو ماشین بودیم میخواستیم بریم وسیله برای شام بخریم

یهو خالم گفت حسن جان *بابام، لطفا ی گاز دوغ دار ام بگیر:)

رنگ قرمز گواش ام مالیده بود به پشت مانتوی کوتاه سبزم

ی دختره بی شعور احمق کثافت که همیشه ادم چندشی بود بلند بلند بین پسرا وسط کلاس گفت فلانی پشت مانتوت خون مالیده

حالا قیافه من میبینی؟ پسره داشت برام میخندید آشغالا برام گروهی میخندیدن

رفتم دستشویی با ترس دیدم اینکه گواش منه ، اومدم بیرون هرچی میگفتم مگه باور میکردن:)

قبلا تو یه تاپیک دیگه کفته بودم اینو 

روز مرد و پدر بود رفتیم دیدن پدرشوهرم. منم تک عروسم فعلا

مادرشوهرم براش کیک گرفته بود و بچه هاشم دوروبرش یه جشن کوچولو گرفته بودن

نوبت کادوها رسید ... پدرشوهرم چندبار بلند میگفت شبیه داماد شدم و هی عکس مینداخت 

مادرشوهرم موقع کادو دادن گفت اینم از طرف عروست (خودشو میگفت چون پدرشوهرم اصرار داشت شبیه داماد شده )

بعد نمیدونم چرا منه خنگ فکر کردم منو میگه ... هی بلند بلند داد میزدم تو رو خدا شرمنده نکن من خودم کادو ناقابل اوردم ... حالا مگه ول کن بودم هی بلند بلند تکرار میکردم و مثلا عروس باادبی بودم و هی همین جمله رو میگفتم 

آخرش شوهرم اشاره کرد که صدامو ببُرم ... 😅😅😅😅

حالا هر سال یادم میفته ... امروزم روز پدره ... عصر قسمت باشه میریم دیدنش تا باز اون خاطره برام تکرار بشه ... هیچکس فراموش نکرده 😭😭😭😭😭😭😭😭

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید

وای کلی خندیدم به سوتی ها🤣🤣🤣

وقتی که بچه مون بدنیا اومد، عمو و زن عموی شوهرم که ۶۰ سالشونه زنگ زدن از شهرستان و تبریک گفتن ، بعد شوهرم برگشت به زن عموش گفت ممنون انشالله روزی واسه خودتون🤣🤣🤣🤣 وااای اینقدر خندیدم بخیه هام وا شد🤣🤣🤣 زن عموشو کنار دامادش با شکم قلمبه تصور میکردم😁😁

سوتی دوستمه که الان فوت شده،پارسال خواستیم بریم بیرون  من مرخصی گرفتم دوستم گفت من که کاری ندارم باهات میام،به اون یکی همکارمون پیام داد من میرم رئیس نفهمه،نگو همکارمون کناررئیس بود و گوشی دست رئیس پیامشو دیده بود،چقدر ما خندیدیم،حیف حیف که دیگه نیست 

من اینحام گفتم 

یبار قالیشویی که همیشه قالی هامو میدم برای شستن اومده بودن فرشامو ببرن

۳تا پسر جوونم بودن

فرشامم خیلی کثیف و لک داشت

یکی از فرشارو لول تکرده بودم یویشون داشت لول میکرد و چسب میزد اون دوتا دمدر منتظر این بودن میخواسنم تاکید کنم خبرم که خوب بشورتش

گفتم فرشام خیلی کثیفه لطفا تمیز بشورید من خیلی به شماها دادمو راضی بودم ایندفعه ام راضیم کنید

یهو دیدم اون دوتا سرخ شدن و رفتن اسانسور اون یدونه بزور فرشو داره میکشونه ببره بیرون اقا خاکبرسر من کنن این چی بود گفتم این که رفت بیرون درو بست صدای خنده هاشون میومد و میگفتن بهمون داده و راضیم بوده بیاید راضیش نگش داریم!!!

اصلا تموم بدنم لمس شده بود حتی خدافظیم نکردم 😑