2777
2789
عنوان

به نظرتون بهترین نوع مدرسه چیه🤓🧐

1847 بازدید | 206 پست

من دهمم رشتم تجربیه 

نمونه قبول شدم ولی نرفتم به جاش رفتم غیرانتفاعی 

مامانم نزاشت برم گفت بری افسردگی میگیری چون خیلی استرسی 

ترازم به تیزهوشان هم میخورد ولی مامانم نزاشت اولویت بزنم 

میخواستم ببینم به نظرتون از هر لحاظ چه مدرسه ای بهتره 

البته اینم بگم مدرسمون خیلییی سخت گیرن حتی تابستون هم رفتیم مدرسه و کلی امتحان دادیم و حتی ۰/۲۵ هم اضافه نمیکنن 

معلم هامونم استاد دانشگاه هستن و دکترا دارن 

به نظرتون چه مدرسه ای؟

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم غیر انتفاعی ها معمولا بهترن

عزیزم میشه لطفا دلیلتون هم بگید

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
بیشتر ببینید

تیزهوشان چون ناتایجش از همه جا بهتره و دانش آموزانی رو پرورش میده که پویا.  ذهن خلاق . کوشا. نخبه هستن

و برای ورود به بهترین دانشگاه ها آماده میشن

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بیشتر ببینید
همون مدرسه ای شما رفتی

عزیزم میشه لطفا دلیلتون هم بگید

بیشتر ببینید

اولویت چیه ازمونو که میدی تیزهوشان نتیجش میاد ولی نمونه باید بزنی فکر کنم

بنظر من مدارس فرقی ندارن زیاد به خودت فشار نیار شل کن سال کنکورتم بشین خونه بخون

در واقع برو یه مدرسه ای ک دوازدهم اجازه بده نری

فکر کنم تیزهوشان دوازدهم سخت نگیره

غیر انتفاعی منم نمونه ام و واقعا ناراضی ام

چرا ناراضی؟

بیشتر ببینید
من خودم زیاد غیر انتفاعی ندوست

چرا عزیزم میشه لطفا دلیلتون هم بگید 

بیشتر ببینید
اولویت چیه ازمونو که میدی تیزهوشان نتیجش میاد ولی نمونه باید بزنی فکر کنمبنظر من مدارس فرقی ندارن زی ...

اولش که ثبت نام میکنی باید اولویت بندی کنی

بیشتر ببینید

سلام عزیزم 

من سال دوازدهم هستم فرزانگان یا همون تیزهوشان خودمون درس می خونم 

خیلی فضای دهم یازدهم استرسی نبود ولی فضای دوازدهم چرا 

ولی قبل تیزهوشان من نمونه بودم هفتم هشتم نهم مدرسه ما خیلی سخت می گرفت کلا بستگی به پلتفرم مدرسه داره 

بستگی داره منطقه به منطقه فرق میکنه یه شهری میشناسم نمونه اش خوبه یه شهر غیر انتفاعی البته تیزهوشان تو هر شهری قطعا سطح خوبی دارن من خودم که عادی خوندم البته دوران ما فرق داشت خیلی با الان ولی همون موقع هم کلی دلم شکست از این ناعدالتی 

دخترم رو دبستان غیر انتفاعی گذاشتم اگه سال دیگه تیزهوشان قبول نشه بازم غیر انتفاعی میزارم هر چند که نمونه بد نیس ولی غیر انتفاعی تاپ تو شهرمون هست 

اولویت چیه ازمونو که میدی تیزهوشان نتیجش میاد ولی نمونه باید بزنی فکر کنمبنظر من مدارس فرقی ندارن زی ...

تیزهوشان خیلی خوب درس میدن اگه بود چرا نره؟

تست و تمرین کار میکنن تدریس میدن

همه پروفسور ها همه کسایی که هدف دارن تیزهوشان بودن

همه کسایی که رتبه برترن و دانشگاه های تاپ میخونن از این مدارس بودن

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بیشتر ببینید