2777
2789
عنوان

بیاید سوتی هاتونو بگید بخندیم😍🤣

334636 بازدید | 1910 پست

خودم رو سکو تالار بودم داشتم فیلم میگرفتم ی قدم اومدم عقب خوردم ظرف میوه عروس داماد ریخت😭🤣🤣

هی دلداری میدم کسی ندیده مثلا🤦🏻‍♀️😂

تا قبله اینکه بیام تو این تاپیک یادم بود، ولی الان دیگه یادم نیست 

یه طوری مراقبت بودم انگار بچمی؛ یه طوری رهام کردی انگار یه غریبه توی خیابون بودم...!                                            ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه بار با عموم رفتیم عروسی 

بابام گفت برو به عموت بگو بیاد بریم اون موقع مجرد بود 

رفتم از پشت بغلش کردم گفتم عموجون بیا با حسرت نگاه نکن خودم برات زن میگیرم 

طرف برگشت دیدم داداش داماده 😭 کت شلوارش شبیه مال عموم بود 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بیشتر ببینید

اممم من زیاد سوتی نمیدم کلا ی بار ی پسری بهم پیام داد میخاستم بفرستمش پی وی دوستم ببینه میشناستش یا نه ک اشتباهی فرستادم واسه خودش متن پیام هارو بعد اصن چک نکردم بعدا ببینم درسته یا ن بعد ۱۰ دقیقه دیدم چ کردم دلارو دیونه کردم 

چرااا خوب فکراتو بکن🫠

کردمشون=/

یه طوری مراقبت بودم انگار بچمی؛ یه طوری رهام کردی انگار یه غریبه توی خیابون بودم...!                                            ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

بیشتر ببینید
🤣🤣🤣 بعدش مث میگ میگ در رفتی؟

نگام کرد من روح از تنم رفت بعد با تته پته گفتم ببخشید و دررفتم 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بیشتر ببینید

ی خواستگار داشتم خیلی مثلا بامزه بود زیاد شوخی می‌کرد و منم خواستم بهش بفهمونم خوشم نیمده از این رفتار و خواستم بگم آدم جدی ایم بهش گفتم اره ی نظر من آدما یکم خوبه جدی باشن مثلا من تو دانشگاه انقد جدیم پسرای دانشگاه خودشونو خیس میکنن با دیدن من (منظورم از جدیت و ترس بودددد)🥲😭😭😭😭😭😭

قیافش اصا یجوری شد گفت بله متوجهم😂🥲

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

بیشتر ببینید