2777
2789
عنوان

شوهرم منو نمیبینه انگار

288 بازدید | 49 پست

سلام خانما منو همسرم باهم سنتی ازدواج نکردیم خودمون اشنا شدیم و همو پسند کردیم من از اول خیلی رو تمیزی حساس بودم همیشه ابروهام مرتب رنگ شده عطر زده حتی تو‌ خونه م طوری میگردم انگار مهمون قراره بیاد ( پیرهنهای عروسکی رو بعد چندبار که تکراری شه تو تولد و‌عروسی ) دیگه تو‌خونه استفاده میکنم . ما الان عقدیم و‌پدرمادرم هم بخاطر بیماری پدرم اغلب تهران نمیمونن شمالن ، هربار که همسرم میاد اینجا من میز عذا ب چه خوشگلی دیراین میکنم خودم هم عطر زده میکاپ ملایم و موهام اتو میکنم با بهترین لباس استقبالش میرم چایی میارم کنارش وارمر میزارم گوشه سینی گل خشک میریزم اما اون محل سگ به من نمیزاره حتی نمیکه علنا اظهار میکنه این مسخره بازیا چیه من دوس دارم بوی قورمه سبزی بدی و با گرم کن پلاستیکی پات کنی موهاتم از پشت اسبی ببندی من خوشم نمیاد رو میز‌غذا بخوریم ی بار بیمارستان بستری بودم با لباس بیمارستان و زرد و زار موهای ژولیده و مژه های ریمو‌شده ابروهای سیاه پرشده ( موهام و ابروهام روشنه ) برگشته میگه اهان من زن اینحوری دوس دارم همیشه همین باش حالا خودش روزی ۵ بار دوش میگیره ها بوی عطرش از دور میاد نمیدونم چرا اینطوره خب تو دوستی که دیده بود من خیلی بخودم میرسم و میگفت عاشق سبک زندگیتم الان ۳۶۰ درجه عوض شد‌‌ و‌ بهانه جویی میکنه

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

یک کلام هار شده 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیرونم میبره منو هی میگه ساکت خرف نزن مردای میز بغلی دارن گوش میدن ب خرفات 

خب ادم کافه میره خفه خون که نمیگیره میریم حرف بزنیم دیگه 

من الان رستوران و‌کافه میبرتم از اول تا اخر سرم پایینه چیزی نمیگم وکرنه قهر میکنه و سرد رفتار میکنه 

بخدا قشنگترین تیپها رو میرنم باهاش میرم جایی 

هرجا میربم حتی فامیل خودش میگن چقدر خانمت ظریف و بی بی فیس و خوشگله 

لباس صورتی میپوشم سردی میکنه 

لاک قرمز بزنم کم محلی میکنه 

باهر کار زیبایی مخالفت میکنه اما خودش میخاد زاویه صورت برنه و کلی ب خودش میرسه

یک کلام هار شده

بخدا ناسپاسه من سعی میکنم همه جوره بهترین ورژن خودم‌باشم نمیفهمم بهترین دوران زندکی مون رو داره خراب میکنه

چه مسخره شاید بد دله میخواد خیلی شیک نباشی توجه بقیه رو جلب کنی

ی مقدار بددل هست اما تو خلوت ۲ نفره که کسی نیس هم اذیت میکنه اگه میگفت بیزون ساده ساده باش خونه خیلی ب خودت برس منطقی تر بود برام 

بنظرم همسرت دوست داره خود واقعیت باشی

قشنگم خود واقعیم همینه بخدا

من اصلا اهل ارایش سنگین نیستم بینی م هم ۱۲ سال قبل عمل کردم فقط 

کلا مادرم از بچگی یاد داده بهمون که همیشه تمیز باشیم مادر خودمم ۶۰ سالشه اما بابام از بیرون میخاد بیاد لباس و ارایشش رو تغیر میده 

بعد تو‌ دوران دوستی عاشق همین مدل زندگی ما بود میکفت خونه ما همیشه کثیف اما خونه شما برق میرنه

بخدا ناسپاسه من سعی میکنم همه جوره بهترین ورژن خودم‌باشم نمیفهمم بهترین دوران زندکی مون رو داره خراب ...

بدترین نوع رابطه رو ایجاد کردی همشم تقصیر توعه 

به طور صد درصد 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️