2777
2789
عنوان

شوهرم منو نمیبینه انگار

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 49 پست
چی شد ک با ادم ب این پایینی ازدواج کردی

دوست شدیم باهم خیلی اتفاقی 

منم چون خودم دغدغه مالی نداشتم و  تحصیلاتم مبدونستم شعور نمیاره گفتم عیب نداره پولدار نیس و دیپلمه 

ملاکم فقط اخلاق خوب و چشم پاکی بود 

همینکه تو دوستی  پیشنهاد رفتن ب خونه و رابطه نمیداد و مهربون بود به دلم نشست 

این اصلا تو دوستی یه ادم دیگه بود این ادم بعد عقد رو من نمیشماسمش اصلا اینجور نبود من با تمام نداشته هاش کنار اومدم خودش رو دوس داشتم  اونم وقتی بهش کفتن دختر جوونتر از خودت میتونی بگیری زده بود تو دهن خاله ش گفته بود دهنت بببند بااین یا هیچکی

خیلی حمایتگر و ادم حسابی بود بعد عقد دیوانه شد

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه میدونی چیه من بخاطر شغلم‌ خیلی جاها سفر تنها میرم و جلو‌خودش همکارای مرد بهم زنگ میرنن اونارو اص ...

بچه ها برای موردی که گفتی خوب راهنماییت کردن 

هشدار مهم دیگه 

جوری نشه تو همش خرج زندگی بدیا درآمد زن ییشترش باید برای خودش باشه حتی اگه درآمد شوهرت کافیه همش برای خودت باشه بزار خرج کنه عادت کنه اگه تو بدی یا خرج خودت کنی همش دیگه بدعادت میشه تا آخر عمر بچه دارم که بشی خرجا با خودته اونم بی مسئولیت باز میاد

بچه ها برای موردی که گفتی خوب راهنماییت کردن هشدار مهم دیگه جوری نشه تو همش خرج زندگی بدیا درآمد زن ...

درسته همینطوره تصمیم کرفتم تو تمام ابعاد تغیر کنم البته یه ماهی هست که مسیر مالیم رو ازش جدا کردم و خبر نداره الان سرمایه گذاریهای مالیم چقدره 

قبلا دقیق میدونس

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱