2777
2789
عنوان

شوهرم منو نمیبینه انگار

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 49 پست
ی مقدار بددل هست اما تو خلوت ۲ نفره که کسی نیس هم اذیت میکنه اگه میگفت بیزون ساده ساده باش خونه خیلی ...

یه مقدار؟؟؟؟ 

دختر ساده این توصیفایی که کردی مرد خیییلی بد دلیه 

از زیبایی و شیکی بدش نمیاد چون بد دله به بهونه راحتی میخواد عوضت کنه 

هشدار هشدار هشدار کوتاه بیای بقچه پبچت می‌کنه چند روز دیگه میگه رنگی نپوش بعد میگه کوتاه نپوش بعد میگه عبا بپوش هر چی عوض کنی خودتو هی بیشتر ازت انتظار داره 

خودت باش شیک بگرد مثل همیشه اونم بشینه تو آب یخ 

یعنی چی که حرف نزن بغلی ها میشنون بغلی ها بیکار نیستن حرف تو رو گوش کنن و حتی اگر گوش کنن فقط حرف اروتیک و خصوصی نباید بزنی راجب مسايل روزمره راحت حرف بزن  

شاید دلش راحتی میخواد اینکار برای مناسبتای خاص باشه بهتره تازگی داره اینکه همیشه میز بچینی و لباس عر ...

نمیدونم‌ اما قبلنا میگفت مامانش غذا رو با قابلمه میاره سر سفره ماست رو با جاش میاره وسط سفره و اینا گله مند بود 

منم راستش ادب میزبانی خانوادگیم اینه که مهمون بیاد نهایت احترام بزاریم براش

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صدبار رفت و‌امد تا رضایت بابام گرفت

آها ببین احساس کمبود هم می‌کنه پیشت همین که هی بهت میگن خوشگل و بیبی و اینا خودشو پایین تر میبینی برای این که اعتماد به نفس خودش کم نشه میخوا توهم خیلی خوب به نظر نرسی

زیر بار نریا 

برای این که غرور مرردونش حفظ بشه هم مثلا تو جمعی که ازت خیلی تعریف میکنم توهم شوهرتو خیلی تحویل بگیر بزار ببینه خوبی مال اونم هستی 

بدترین نوع رابطه رو ایجاد کردی همشم تقصیر توعه به طور صد درصد

گلم من وکیل دادکستریم بارها تو پرونده طلاق از مردا پرسبدم چرا داری خیانت میکنی و طلاق میدی خیلیهاشون گفتن زنم ب خودش نمیرسه میام خونه دوس دارم زن اراسته ببینم 

دلم میخاد بغیر مهمون اومدن برای منم میز شیک بچینه من سعی کردم همسزم رو‌ بااین کارا راضی کنم اما برعکس شد ببخشید عذر میخام جای خواهرمی میگم من لباس های خواب فانتزی که واقعا خاص و‌جذابه رو براش میپوشم اما اون میگه من لباس زیر مامان دوز دوس دارم بپوشی انگار آب یخ میریزن رو سرم 😭

گلم من وکیل دادکستریم بارها تو پرونده طلاق از مردا پرسبدم چرا داری خیانت میکنی و طلاق میدی خیلیهاشون ...

گوه خوردن زر زدن 

توام از اون ور بوم افتادی وکیل دادگستری هستی ولی در زمینه رابطه زناشویی و ازدواج از لحاظ رفتار روانشناسی هیچی پیاده نکردی 

خب گلم فرصت بده اونم خودشو نشون بده 

یه تلاشی برات بکنه 

لقمه حاضر آماده مفت به درد کی خورده که به درد اون بخوره ؟

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
آها ببین احساس کمبود هم می‌کنه پیشت همین که هی بهت میگن خوشگل و بیبی و اینا خودشو پایین تر میبینی بر ...

الان که فکر میکنم میبینم نظرتون خیلی درسته من اصلا به این مطلب دقت نکرده بودم پدر مادرم خیلی بهش توپ و‌تشر زدن و‌مخالف بودن چون چهره و‌مالی و‌شغلی من خیلی بالاتر بودم حتی مادر خودشم گفته بارها که فکر نمیکردم تو عروسم بشی والانم هرجا میریم بااینکه من ۳ سال بزرگترم همه فک میکنن ۱۰ سال اون بزرگتره چون موهاش سفیدی داره 

کلا ادم حسودی هم هست داره کمبودش رو حبران میکنه  

گوه خوردن زر زدن توام از اون ور بوم افتادی وکیل دادگستری هستی ولی در زمینه رابطه زناشویی و ازدواج از ...

درست‌ میکی من همیشه سرم تو درس و کار بود و از مردها و روانشناسی اونا اطلاعاتی ندارم و ب قول شما ازونور بوم افتادم 

وای چقدر شوهرت برعکسه این مدلی ندیده بودماما انصافا با آدم اینجوری آرامشت بیشتره مردی که همیشه ازت ا ...

اخه من میشناسم اینو چشمش به پلنگ بیفته دهنش اب میفته ادا درمیاره الانم

درست‌ میکی من همیشه سرم تو درس و کار بود و از مردها و روانشناسی اونا اطلاعاتی ندارم و ب قول شما ازون ...

ببین بزار خودشم یه کاری برات بکنه 

بزار برای رفع نیاز هات تلاش کنه 

بگرده ببینه چی دوست داری نه اینکه خودت بگی من اینو دوست دارم 

بزار مدل غیر حاضر آماده رو ببینه 

زندگی مشترک پس فردا با یه بچه که تو نمی تونی همش اتو بکشی و مرتب باشی حتی گاهی حمومت هم دیر میشه 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
نمیدونم‌ اما قبلنا میگفت مامانش غذا رو با قابلمه میاره سر سفره ماست رو با جاش میاره وسط سفره و اینا ...

چه زود مامانشو به تو فروخته از این حرکات بترساا بعدا نره پشت سر توم حرف بزنه...

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی

یه مقدار؟؟؟؟ دختر ساده این توصیفایی که کردی مرد خیییلی بد دلیه از زیبایی و شیکی بدش نمیاد چون بد دله ...

اخه میدونی چیه من بخاطر شغلم‌ خیلی جاها سفر تنها میرم و جلو‌خودش همکارای مرد بهم زنگ میرنن اونارو اصلا ایراد نمیگیره ( البته شاید بخاطر اینه که از درامد منم داره سود میبره چیزی نمیگه و من تو هزینه های زندکی مشترک مشارکت دارم ) ، اما نمیدونم چرا تو‌ خلوت خودمون یا مهمونی و جلو فامیل که باعث سربلندیش باید باشه که ی زن کدبانو تحصیلکرده و‌خوش استایل داره این جور میکنه 

بخدا از خودم بدم اومده دیگه فقط غر غر ایراد گرفتن 

نگاه خودم ظاهرم خونه داریم میکنم میبینم نقصی وجود نداره 

ببین بزار خودشم یه کاری برات بکنه بزار برای رفع نیاز هات تلاش کنه بگرده ببینه چی دوست داری نه اینکه ...

همین کارو میکنم اندفعه که بیاد پیژامه بابام رو میپوشم غذاروهم کف زمین میزارم و چایی روهم تو‌ یه لیوان پلاستیکی میدم دستش ببینم چی میشه 

البته که انقدددددد پرررو‌و‌وقبح و لجبازه بقران میگه من اینجور دوس دارم 😔

همین کارو میکنم اندفعه که بیاد پیژامه بابام رو میپوشم غذاروهم کف زمین میزارم و چایی روهم تو‌ یه لیوا ...

عادی باش می‌دونی 

اومد چایی حاضر نباشه همون موقع بزار 

غذا رو بکش بشقاب ماستم با جاش بیار خودش بریزه پیاله 

چه زود مامانشو به تو فروخته از این حرکات بترساا بعدا نره پشت سر توم حرف بزنه...

خاله زنکه کلا 

الان ازین خل بازیش بیشتر میترسم که با نظافت و زیبایی و احترام مشکل داره