خداحفظش کنه عزیزم کوچولوعه سخت نگیربش بچه من ۲سال ونیمه تازه چندروزه یادگرفته اونم ن کامل
ممنونم
خدا فسقلی شما رو هم براتون نگه داره
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
واقعیتش چاره ای ندارید بعدا همه رو میشورید والا بچه حساس میشه
خودم چه خاکی تو سرم بریزم تو اون مدت؟ تهش میشه یه وسواسی مثل خودم 😄
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چاره ای نباشه مجبورم هر روز یه لگن بذارم فرش رو بشورم! 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
میدونم جانم ما هم تو خانواده زیاد داریم خودم هم همین بودم ولی خیلی اذیت میشدم کلی کار کردم رو خودم ت ...
من یه مشکل دیگه هم دارم. مثلا بدونم کسی داره بچه ش رو ازپوسک میگیره نمیرم خونه ش! میگمشاید حساس نباشه رو نجس بودن! دامنه ارتباطاتم خیلی محدود شده به آدمایی مثل خودم. یا خونه عوض میکنم حتما سینکش رو عوض میکنم چون ۲۰ سال میش یه بار دیدم یکی بچه ش رو تو آشپزخونه شست. تو این سایتم یکی بود میگفت اینکارو میکنم. واقعا در توانم نییست