2777
2789

من هنوز شروع نکردم ولی قطعا میبندم و هر نیم ساعت میبرمش دستشویی

ریسک نجس شدن خونه رو نمیکنم

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من میبستمش و ۲۰دیقه یبار میبردمش دستشویی  ولی بعد میگفت باید پوشکم نکنی منم خسته شده بودم واقعا پروسه زمان بر  و خسته کننده س بعضی بچها خوبن زود یادمیگیرن ولی بچهامن خیلی اذیت میکنن تا یادبگیرن باورت میشه از تابستون شروع کردم الان تازه چندروزه میگه جیش دارم ولی پی پی شو هنوزم مکافات دارم شلوار پاچه دار میکنم پاش و چندباری پی پی کرده تو شلوارش چنددیقه پیش رومبل کرد😭😭 تمیزش کردم منتظرم یادبگیره کامل و کل زندگیمو بشورم 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
من هنوز شروع نکردم ولی قطعا میبندم و هر نیم ساعت میبرمش دستشوییریسک نجس شدن خونه رو نمیکنم

کلا باید بیخیال بشید والا یاد نمیگیره و وسواس هم درکنارش میگیره

هرچی آرزوی خوب مال تو 
کلا باید بیخیال بشید والا یاد نمیگیره و وسواس هم درکنارش میگیره

اخه مگه میشه؟ بیخیال شم خیس کنه همه جا رو؟ البته هنوز امادگی نداره، از پوشک خسته شده ها ولی بقیه موارد رو نداره

میذارم بعد از عید که هوا گرم بشه بتونم تو تراس و حیاط یه تایمی رو نگه دارم

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
من روز اول و دوم هر ده دقیقه ی ربع میبردم دستشویی ولی پوشک پاش بودروز سوم پوشک باز کردم شبا هم تقریب ...

پسرم اینجوری بود تاصبح خشک بود ولی دخترم تاصبح جیش میکنه😞

چندوقتشه؟

۳ روز دیگه ۲ سالش تموم میشه خاله

۳ روز دیگه ۲ سالش تموم میشه خاله

خداحفظش کنه عزیزم کوچولوعه سخت نگیربش بچه من ۲سال ونیمه تازه چندروزه یادگرفته اونم ن کامل

خداحفظش کنه عزیزم کوچولوعه سخت نگیربش بچه من ۲سال ونیمه تازه چندروزه یادگرفته اونم ن کامل

سخت که نمیگیرم، ولی واقعا سر تعویض پوشک داستان داریم. انقدر گریه میکنه کبود میشه که پوشک نکن یعنی کافیه اون لحظه ای که میشورمش تا دستمو بشورم ازش غافل شم در رو باز میکنه فردا میکنه تو اتاقش

منم  رد پاشو باید چک کنم که نکنه تو این دویدنه جیش کرده باشه

اخه مگه میشه؟ بیخیال شم خیس کنه همه جا رو؟ البته هنوز امادگی نداره، از پوشک خسته شده ها ولی بقیه موا ...

واقعیتش چاره ای ندارید بعدا همه رو میشورید والا بچه حساس میشه

هرچی آرزوی خوب مال تو