خودم ۱۷ سالمه با این حال ۱۹ سالگی رو برای دیت بی نقص پیدا کردم،متاسفانه توی جامعه ما به خاطر جدا بودن هرجنسیتی در هر مکان و چیزی مردم جنس های مخالف خودشون رو اکثرا بد و شر میدونن به همین خاطر دانشگاه بهترین جا هستش چون توی ۱۸ سالگی ما اولین بار با شرایط عادت میکنیم پس استثناء میگیم نه ولی ۱۹ سالگی شناخت کافی و درک کافی رو داریم و از زمان هيجانات هورمونی خودمون گذشتیم،البته این فقط یک دیدگاهه و برای هرکسی متفاوت میتونه باشه و توهین به هیچ شخصی نیست
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
از نظرم بهتره چون رشته میتونه بر اساس افکار و باور های هم دانشگاهی هم باشه،برای مثال اگه من روابط بین الملل بخونم قطعا فردی سیاسی بر اساس باور های خودم پیدا میکنم یا اگه فلسفه بخونم قطعا فردی فیلسوف را میتونم برای خودم پیدا کنم