2777
2789
عنوان

میخوام دکتر نرم تا بمیرم

206 بازدید | 38 پست

داخل مقهعدم تیر میکشه و درد داره هرچی هست میخوام دکتر نرم تا بمیرم شقاق و اینا اگه درمان نشن ممکنه باعث مرگ بشن؟🙂

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شقاق باعث مرگ نمیشه فقط پشت با*سنت دکمه درمیاد  

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
نه ولی یه عمر خودتو عذاب میدی

جدی نمیمیرم؟ هموروئید چی؟

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
شقاق باعث مرگ نمیشه فقط پشت با*سنت دکمه درمیاد

یعنی چی؟ 

عزیزم میخوای ما جهنم بریممعلومه که نه ربطی به مرگ نداره می تونی ۱۰۰سال عمر کنی اما با درد

هموروئید چی اونم باعث مرگ میشه؟

دیوونه ای مگه

نه خسته ام دیگه 

یعنی چی؟

با گذشت زمان که درمان نشی پشت با سن گوشت اضافه درمیاد

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...