من هنوز شروع نکردم ولی قطعا میبندم و هر نیم ساعت میبرمش دستشویی
ریسک نجس شدن خونه رو نمیکنم
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من میبستمش و ۲۰دیقه یبار میبردمش دستشویی ولی بعد میگفت باید پوشکم نکنی منم خسته شده بودم واقعا پروسه زمان بر و خسته کننده س بعضی بچها خوبن زود یادمیگیرن ولی بچهامن خیلی اذیت میکنن تا یادبگیرن باورت میشه از تابستون شروع کردم الان تازه چندروزه میگه جیش دارم ولی پی پی شو هنوزم مکافات دارم شلوار پاچه دار میکنم پاش و چندباری پی پی کرده تو شلوارش چنددیقه پیش رومبل کرد😭😭 تمیزش کردم منتظرم یادبگیره کامل و کل زندگیمو بشورم
لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید
کلا باید بیخیال بشید والا یاد نمیگیره و وسواس هم درکنارش میگیره
اخه مگه میشه؟ بیخیال شم خیس کنه همه جا رو؟ البته هنوز امادگی نداره، از پوشک خسته شده ها ولی بقیه موارد رو نداره
میذارم بعد از عید که هوا گرم بشه بتونم تو تراس و حیاط یه تایمی رو نگه دارم
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
خداحفظش کنه عزیزم کوچولوعه سخت نگیربش بچه من ۲سال ونیمه تازه چندروزه یادگرفته اونم ن کامل
سخت که نمیگیرم، ولی واقعا سر تعویض پوشک داستان داریم. انقدر گریه میکنه کبود میشه که پوشک نکن یعنی کافیه اون لحظه ای که میشورمش تا دستمو بشورم ازش غافل شم در رو باز میکنه فردا میکنه تو اتاقش
منم رد پاشو باید چک کنم که نکنه تو این دویدنه جیش کرده باشه