2777
2789
عنوان

اگه کسی 17 سالگی ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 61 پست
من و شوهرم هم اینجوریم اصلا تن ب خاستش نده ک عین چی پشیمون میشی

نمیدونم چ کنممم

چ کنم بنطرت؟

ژود نیس پنج سال بعدش؟

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوکی بوده شیش سال بازخدا حفظشون کنه❤️میشه بپرسم شما درستونو ادامه دادین یا نه؟پشیمون نیستین در کل از ...

نه درسم رو ادامه ندادم دیپلم بسه دیگه 

پیشمون که نیستم ولی دخترای خودمو بالای ۲۰ سال شوهر میدم تو این سن هنوز مغز بچس 

همون موقع انقد خانواده شوهرم متلک مینداختن منم بچه بودم نمیفهمیدم

ن از اولم علاقه‌ای نداشتم ولی داشتم آموزش شینیون میکاپ عروس میدیم ک باردار شدم کلا زندگیم کنسل شد ال ...

ایشالا زودتر خوب بشه🥺

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
من ۱۷ زدواج کردم ۱۹ سالگی باردار شدم

حس اقناع شدن از دونفره هاتونو داشتین؟

ببخشین درستونو ادامه دادین؟

خودم ۵سال بعدش بچه اوردم

درستونو خوندین شما؟

پشیمون نیستین از ازدواجتون کلا؟

حرفی هس بخواین بهم بزنین؟🥺 خودم تو این وضعم

میشه بپرسم شما درستونو ادامه دادین یا نه؟پشیمون نیستین در کل از ازدواجتون؟خودمم تو این وضعیتم واسه ه ...

اره درس خوندم دانشگاه 

حتی اگر میخواستم همسرم اجازه میداد سر کار برم 

ببین همسرم مرد خوبیه اگر برگردم عقب بازم باهاش ازدواج میکنم 

اما اول جوونی میکنم میرم دانشگاه تو اجتماع سر کار ادم بعد دانشگاه تازه بالغ میشه و کم کم خواسته هاش شکل میگیره 

الان دخترم دانشجو هست بهش میگم‌مراقب باش وارد رابطه نشی برو بگرد دنیا رو ببین بعد 

فعلا امضا ندارم
تا دیپلم نه خوبه خداروشکر

خداروشکر 

نه درسم رو ادامه ندادم دیپلم بسه دیگه پیشمون که نیستم ولی دخترای خودمو بالای ۲۰ سال شوهر میدم تو این ...

پشیمون نیستی از درسو ادامه ندادن؟

خداروشکز ک زندگیت خوبه ایشالا ی عمر پایدار باشید ❤️