عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من ۱۸ ازدواج کردم ۲۴ سالگی اولین دخترم به دنیا اومد۳۴ سالگی دومیش که ۲ سالشه الاناینم بگم که اصن به ...
اوکی بوده شیش سال باز
خدا حفظشون کنه❤️
میشه بپرسم شما درستونو ادامه دادین یا نه؟
پشیمون نیستین در کل از ازدواجتون؟
خودمم تو این وضعیتم واسه همین مبپرسم ببخشبد
عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
جسارتا شما درستونو خوندین؟چون خودم تو این وضعم دارم میپرسمحس نکردین هنوز نیاز ب بچه ندارین؟
ن از اولم علاقهای نداشتم ولی داشتم آموزش شینیون میکاپ عروس میدیم ک باردار شدم کلا زندگیم کنسل شد الان بچم پنجاه روزشه مریض شده ی هفتس تو بیمارستان اسیرم از همه چی عقب موندم خونه زندگی کار و خودم ولی چیکار کنم ک دیگه تا اخر عمر اسیرم ناشکری نمیکنم خداروشکر خدا همچین نعمتی بهم داد ولی واقعا برام سخته ذهن و بدنم دیگه نمیکشه
جسارتا شما درستونو خوندین؟چون خودم تو این وضعم دارم میپرسمحس نکردین هنوز نیاز ب بچه ندارین؟
ن از اولم علاقهای نداشتم ولی داشتم آموزش شینیون میکاپ عروس میدیم ک باردار شدم کلا زندگیم کنسل شد الان بچم پنجاه روزشه مریض شده ی هفتس تو بیمارستان اسیرم از همه چی عقب موندم خونه زندگی کار و خودم ولی چیکار کنم ک دیگه تا اخر عمر اسیرم ناشکری نمیکنم خداروشکر خدا همچین نعمتی بهم داد ولی واقعا برام سخته ذهن و بدنم دیگه نمیکشه
من ۱۸ عقد کردم ۱۹ ازدواج ۲۴ بچه اول اما کلا زیر ۲۵ ازدواج اشتباهه زود بچه دار شدن اشتباهه اول طرفت ر ...
میشه بپرسم شما درستونو ادامه دادین یا نه؟
پشیمون نیستین در کل از ازدواجتون؟
خودمم تو این وضعیتم واسه همین مبپرسم ببخشبد