عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من ۱۸ ازدواج کردم ۲۴ سالگی اولین دخترم به دنیا اومد۳۴ سالگی دومیش که ۲ سالشه الاناینم بگم که اصن به ...
اوکی بوده شیش سال باز
خدا حفظشون کنه❤️
میشه بپرسم شما درستونو ادامه دادین یا نه؟
پشیمون نیستین در کل از ازدواجتون؟
خودمم تو این وضعیتم واسه همین مبپرسم ببخشبد
عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
جسارتا شما درستونو خوندین؟چون خودم تو این وضعم دارم میپرسمحس نکردین هنوز نیاز ب بچه ندارین؟
ن از اولم علاقهای نداشتم ولی داشتم آموزش شینیون میکاپ عروس میدیم ک باردار شدم کلا زندگیم کنسل شد الان بچم پنجاه روزشه مریض شده ی هفتس تو بیمارستان اسیرم از همه چی عقب موندم خونه زندگی کار و خودم ولی چیکار کنم ک دیگه تا اخر عمر اسیرم ناشکری نمیکنم خداروشکر خدا همچین نعمتی بهم داد ولی واقعا برام سخته ذهن و بدنم دیگه نمیکشه
جسارتا شما درستونو خوندین؟چون خودم تو این وضعم دارم میپرسمحس نکردین هنوز نیاز ب بچه ندارین؟
ن از اولم علاقهای نداشتم ولی داشتم آموزش شینیون میکاپ عروس میدیم ک باردار شدم کلا زندگیم کنسل شد الان بچم پنجاه روزشه مریض شده ی هفتس تو بیمارستان اسیرم از همه چی عقب موندم خونه زندگی کار و خودم ولی چیکار کنم ک دیگه تا اخر عمر اسیرم ناشکری نمیکنم خداروشکر خدا همچین نعمتی بهم داد ولی واقعا برام سخته ذهن و بدنم دیگه نمیکشه
من ۱۸ عقد کردم ۱۹ ازدواج ۲۴ بچه اول اما کلا زیر ۲۵ ازدواج اشتباهه زود بچه دار شدن اشتباهه اول طرفت ر ...
میشه بپرسم شما درستونو ادامه دادین یا نه؟
پشیمون نیستین در کل از ازدواجتون؟
خودمم تو این وضعیتم واسه همین مبپرسم ببخشبد