2777
2789
عنوان

اگه کسی 17 سالگی ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 61 پست
چی شد که دومی رو اوردین

دخترم خیلی تنها بود معلمش گفت با هیچکی دوست نمیشه همش داره با دوست های خیالیش حرف میزنه 

دخترم اصلا نمیخواست از تک فرزندی در بیاد 

وقتی فهمید حاملم گفت اگه پسر باشه یا جای من تو خیابونه یا جای اون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من حس میکنم تا ده سال بچه نمیخوام زیادک بچه دوس ندارم اصن ولی نامزدم میگ تش پنج سالاون ۱۲, سال بزرگت ...

دختر گل کسی که تو این سن ازدواج میکنه دیگه چه فرقی داره کی بچه بیاره؟

آقایی که بفکر اختلاف سنیش با بچه هست بفکر اختلاف سنیش با همسرش نیست؟

از یه سنی به بعد اختلاف سنی معنی نداره اما تو سن کم خیلی مشهوده

مثلا بین یه بچه ۱ساله با یه بچه ۵ساله تفاوت زمین تا آسمونه اما بین یه آدم ۶۰ ساله با یه ۶۵ ساله فرقی نیست در صورتی که هر دو ۵سال تفاوت دارن

۱۹ عقد۲۰ عروسیالانم ۲۱ سالمه میخوام کم کم اقدام کنم

درستونو خوندین؟

پشیمون نیستین؟

حس نکردین دونفره هاتون هنوز کمه؟

ببحشبن میپرسم 

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
۱۹ عقد۲۰ عروسیالانم ۲۱ سالمه میخوام کم کم اقدام کنم

درستونو خوندین؟

پشیمون نیستین؟

حس نکردین دونفره هاتون هنوز کمه؟

ببحشبن میپرسم 

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
بله نه ادامه ندادم

پشیمون نشدین؟

یعنی فرق نداره . کودک همسر که هست دیگه . بعیدم میدونم هدفت تحصیلی یا شغلی یا هنری داشته باشه ‌.

اینطوریم نیست🥲 همه شرایطشون مثل هم نیست...

هیشکی از درون بقیه خبر نداره...از درون رندگی بقیه..

اینطوریم نیست🥲 همه شرایطشون مثل هم نیست...هیشکی از درون بقیه خبر نداره...از درون رندگی بقیه..

والا اگه اجباری هم بوده از هر طریقی یا شرایطش اینطوریه دیگه نهایت مجبور ازدواج کنه نه سریع بفکر بچه باشه

20 سالگی با بچه طلاق گرفته

این چه حرفیه میزنین

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

نمیدونم دخترا چرا به ازدواج سن پایین فکر میکنن .منم هر چی بادخترم حرف میزنم بیفایدس .الان ۱۷سالشه گفتم صبر گن تا ۲۱سالت بشه میگه دیر میشه

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
نمیدونم دخترا چرا به ازدواج سن پایین فکر میکنن .منم هر چی بادخترم حرف میزنم بیفایدس .الان ۱۷سالشه گف ...

ن دیر ک نمیشخ

شرایط من فرق داره

جسارتا شما درستونو خوندین؟چون خودم تو این وضعم دارم میپرسمحس نکردین هنوز نیاز ب بچه ندارین؟

راستش ن من دیگه درس نمیخونم 

نه ما بچه دوست داریم یعنی اجباری نیس خودمون میخایم

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬