2777
2789
عنوان

شوهرم گفت میخام گوشی نوکیا بگیرم

125 بازدید | 12 پست

بعدش گفت اصلا گوشی نمی‌برم سرکار ولی توروجون پدرت ک برات عزیزه زندگیمون خراب نکن😓گفتم تو داری خراب میکنی با خیانت های کثیفت گفت گوه خوردم دیگه تکرار نمیکنم منم گفتم گوشی نبری سرکار ربطی ندارع ذاتت ک کثیف باشه بدون گوشی هم کار خودتو میکنی گفتم فردا میریم برا طلاق 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شرایط سختیه واقعا 

ولی بهش بگو فک کن من این کارو کرده باشم چیکار میکنی؟

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

شوهر منم به من گفت گوشیم کلا در اختیار خودت ضبط مکالمه نصب کن هر لحظه خواستی بهت تماس تصویری میگیرم و دست گذاشت روی قران که بهم دروغ نگه و خیانت نکنه

منم چون دوسش داشتم گولشو خوردم بعدها فهمیدم گوشی دوم داشته و وقتی میرفته بیرون با اون گوشی با دوست دخترش قرار میذاشته

کسی که ذاتش خرابه نه قولش قوله و نه قسمش راست

راه بخشش نیست؟

نه اصلا چون اولین بارش نبوده و مطمعنم نیست تا ابد ب این کثیف کاریش ادامه میده میگفت من میخام ازت بچه بیارم😖😏😢😒🤷🏻‍♀️گفتم من غلط کنم همین ک خودم بدبخت شدم ب دست توعه لاشی بسه برو از همون جن‌‌....نده  ها ک پیام میدی بهشون بچه بیار 😒😏