2777
2789
عنوان

بی‌بی‌چگ

182 بازدید | 31 پست

دیروز صبح بی بی چک زدم هاله افتاد امروز صبح زدم بازم هاله افتاد این سری زودتر وهمچنان هاله یعنی بتا بالا نرفته؟ سه روز از موعدم گذشته امکان بارداری این ماه نداشتم یعنی دکتر گفته بود تیری در تاریکی این ماه میترسم خارج رحمی باشه

فکر میکنم هر دوروز دوبرابر میشه میزان بتا کاش وامیستادی دومیشو فردا میزدی اتفاقا خارج رحمی بتا خیلی زیاد بالا میره مثلا بجای دو برابر ۱۰ برابر میشه بیخود استرس به خودت نده هنوز اولشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی با اجازه 

من ۹ماهه اقدامم 

ماه قبل برای اولین باره یک هفته با تاخیر پریود شدم 

این ماه ۶روز بعد از اقدام خونریزی خفیفی داشتم 

بنظرتون امیدی هست ؟؟ قبلا خونریزی وسط سیکل نداشتم اولین بار اینجوری شدم

فکر میکنم هر دوروز دوبرابر میشه میزان بتا کاش وامیستادی دومیشو فردا میزدی اتفاقا خارج رحمی بتا خیلی ...

باورم نمیشه بارداری من معجزه س فردا برم ازمایش‌ خون؟ وای ممنونم چون تو عکس رنگی گفته بودن لوله اون سمتت بسته س فولیکول خوب همون سمت داشتم برای همین میترسم توهم بزنم ولی بی بی چک مثبت دیشبم‌زدم

باورم نمیشه بارداری من معجزه س فردا برم ازمایش‌ خون؟ وای ممنونم چون تو عکس رنگی گفته بودن لوله اون س ...

خب دیگه میگی مثبته شبم زدی دیگه پس مثبته آره فردا برو دیگه نشون میده ولی برای صدای قلبش الانا نرو واستا با حساب پریودت ۷ هفته برو تو مشخصه ازین عجولایی بری فقط ساک باشه یا جنین باشه قلبش نزنه خودتو سکته میدی حواستو پرت کن دیرتر برو مبارکه برامنم دعا کن ۴ بهمن وقت سزارین دارم دعا کن دخترم از تنهایی بیتابی نکنه دلم آتیشه قراره تنهاش بزارم برم بیمارستان😢

راحت باش لانه گزینی لکه س قرص خاصی نمیخوری

نه عزیزم نمیخورم 

این ماه اولین بار ۶روز بعد از اقدام حس کردم داره ازم ترشح میره رفتم لباس زیر عوض کنم دیدم خون تیره هست بعد دیگه نوار گذاشتم دیگه پاک شدم 

کمرمم به شدت گرفته و پهلوهام میسوزه 

خب دیگه میگی مثبته شبم زدی دیگه پس مثبته آره فردا برو دیگه نشون میده ولی برای صدای قلبش الانا نرو وا ...

مممنونم خدا بهش کمک میکنه کسیو ک‌پیشش میذاری بگو باهاش بازی کنه چیزای جدید بخر واسش

نه عزیزم نمیخورم این ماه اولین بار ۶روز بعد از اقدام حس کردم داره ازم ترشح میره رفتم لباس زیر عوض کن ...

من یک ونیم ساله اقدامم متوجه شدم هیچی قطعی نیست این بی بی چکای مثبت منم قطعی نیست موعدت کی

من یک ونیم ساله اقدامم متوجه شدم هیچی قطعی نیست این بی بی چکای مثبت منم قطعی نیست موعدت کی

انشاالله به زودی یه نی نی سالم و تپل و خوشکل بغل بگیری 😍 😍 

موعدم ۱۰ روز دیگست طاقت ندارم 🤦

خیلی خبلی زوده حواستو‌پرت کن

منم هشت روزه مصرف دوفامد رو قطع کردم ولی هنوز پریود نشدم! میترسم ذره ای امید ببندم! چون یک ساله اقدامم و بارها امیدم نا امید شده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم