2777
2789
عنوان

بی‌بی‌چگ

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 34 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باشه عزیزم ولی دیرمیاد هروقت اومد لایک میکنم این عکس برای نیم ساعت پیش ده دقیقه اول اینقد پررنگ نبود

باشه عزیزم😍😘 

اگه میخوای مطمئن شی باید یه مارک دیگم بی بی چک بگیری امتحان کنی 

فردا برو ازمایش خیالت راحت شه😍

منتظر نی نیی…….🥹💖 
باشه عزیزم😍😘 اگه میخوای مطمئن شی باید یه مارک دیگم بی بی چک بگیری امتحان کنی فردا برو ازمایش خیالت ...

ممنون از خارج رحمی میترسم چون مشکل لوله داشتم دکتر گفته بود تیزی در تاریکی امپول ازادسازی بزن

من اینماه یک هفته هست دلدرد وسینه درد پریودی دارم

همش حس میکنم پریود شدم اما نشدم

سمت چپ تخمدانم انگار میگیره و ول میشه

من ۴ماهه اصلاح سبک دکتر باقری انجام دادم

تا خدا چی بخواد

باورم نمیشه بارداری من معجزه س فردا برم ازمایش‌ خون؟ وای ممنونم چون تو عکس رنگی گفته بودن لوله اون س ...

سلام اسی توعکس رنگی مشخص شدکه فولیکول داری

درانتـــظاردوبـــاره مــــادرشـــدن
عزیزم مبارکت باشه میشه عکس سونوتو بزاریشاید ب جز اون فولیکولی ک سمت راستت بوده سمت چپتم فولیکول داشت ...

عزیزم میرم مطب دکتر سونو میکنه نتیجه شو‌کاغذی نمیده گفت دکتر که هیچی نداری اما اون سمتمم ۱۶ و ۱۷داشتم روز ۱۰