2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب به دروغ دست گذاشت رو قران

| مشاهده متن کامل بحث + 16627 بازدید | 308 پست
وای ارع عزیزمممممخوب کاری کردیاز اولم میدونستم شوهرت با مامانش رابطه داره شک کرده بودم بهشون

میگم یواشکی پچ پچ میکردا نگو مامانش بوده 😭😭😭😭

شمارشو زدم همراه من دیدم همون خونه خراب کنه 😭

اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم احمق نداشتم و همچنین اعلاناتم باز نکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم یواشکی پچ پچ میکردا نگو مامانش بوده 😭😭😭😭شمارشو زدم همراه من دیدم همون خونه خراب کنه 😭

🥹😔😔😔😔😔🥹

خدا الهی این زنای خونه خراب کن رو از زمین برداره

واقعا چجوری تونست با پسر خودش

متاهل🧸

شما تکلیف خودتو روشن کن بالاخره خیانت بوده یا با خواهرشوهرتون تماس داشتهاگر اولی بوده خدا به دلتون ص ...

عزیزم واگذار من به همون بالا سری اگر چرت و پرتی گفته باشم .فقط خودم میدونم تو زندگیم چی بوده و من سرم زیر برف بوده حالا اگر من دروغی گفتم منو تو قبر خودم میذارن .این کاربر پرید وسط تاپیکم گفت با خواهرش بهت خیانت کرده منم بهش گفتم مگه تو خواهر شوهر منو میشناسی .در صورتی که اصلا منظورم به خواهر شوهرم نبود خیانته .شماره دیگه هست خواهر شوهره به کنار که گند زده به زندگیم

🥹😔😔😔😔😔🥹خدا الهی این زنای خونه خراب کن رو از زمین بردارهواقعا چجوری تونست با پسر خودش

حتی شوهرم جون نینیمم قسم خورد به دروغ که نه بلاکش کردم ننمو ولی من از اونجایی که کارآگاهم رفتم خودم دنبال قضیه فهمیدم مادرشوهرمه 🥺😭

اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم احمق نداشتم و همچنین اعلاناتم باز نکردم

خیلی صریح ازت پرسیدم مطمئنی با زن حرف زده؟اگه آره مطمئنی راجع به کار نبوده و عاشقونه بوده؟

به یه ورت هم نگرفتی و اصلا جوابمو ندادی!

دنبال چی هستی با این رفتارت؟

تو که خودت دم از حق الناس میزدی که برنامه نمیدم کسی گرفتار نشه،چرا اعصاب اینهمه کاربرو خرد کردی؟بعدش میگی همسرت ادعای دینداری داره؟

جدیدا مد شده زنی میخواد مظلوم نمایی کنه مردای دیندارو بد چهره نشون میده؟

خدا از سر تقصیرات همه ی ما بگذره

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

بچه ها امروز یچیزی فهمیدم 😭😭😭بدبخت شدمممممشوهرم به مامانش زنگ زد من تو اتاق بودم شنیدم بهش گفت دو ...

ای بابا عزیزم نکن اینکارو قبح کار از بین می‌ره اصلا به روش نیار

همراه پدر و برادرت برو اون خانمو پیدا کن اگه شوهر داره بهش بگو اگه نداره به پدرش بگو که به همسرت گفته دوستت دارم 😂😂🤦🏻‍♀️

🥹😔😔😔😔😔🥹خدا الهی این زنای خونه خراب کن رو از زمین بردارهواقعا چجوری تونست با پسر خودش

خانم باهوش مگه تو خواهر شوهر منو میشناسی که ژرفشو میگیری؟یعنی اکر ادامه بدم همینجور ادامه میدیا؟خواهر شوهرم موش میدونه تو زندگیم ولی مگه من گفتم شوهرم با خواهرش خیانت کرده؟من چند تا شماره در اوردم یکیش خواهر شوهرم بوده

عزیزم واگذار من به همون بالا سری اگر چرت و پرتی گفته باشم .فقط خودم میدونم تو زندگیم چی بوده و من سر ...

کم دروغ بگو بیشعور تو تاپیک های قبلت گفتی خواهر شوهرت بوده

اتفاقا ما واگذارت میکنیم به خدا بلکه شفات بده با این ذهن مریضت الکیم مظلوم نمایی نکن کاربرارو سرع کار نذار ترحم بخر

متاهل🧸

ای بابا عزیزم نکن اینکارو قبح کار از بین می‌ره اصلا به روش نیارهمراه پدر و برادرت برو اون خانمو پیدا ...

دیگه امشب میرم جلو خونشون شر موکونم بخدا 🤣

خانم باهوش مگه تو خواهر شوهر منو میشناسی که ژرفشو میگیری؟یعنی اکر ادامه بدم همینجور ادامه میدیا؟خواه ...

اسی ماست مالی نکن بدجورضایع کردی جمع نمیشه من که رفتم ازتاپیکت 

فقط 31 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 
خانم باهوش مگه تو خواهر شوهر منو میشناسی که ژرفشو میگیری؟یعنی اکر ادامه بدم همینجور ادامه میدیا؟خواه ...

رفتی دوساعت نشستی فکر کردی گفتی چی بگم جمع بشه دروغم🤣

دستت رو شد دیگه الکی چرت نگو

متاهل🧸

خیلی صریح ازت پرسیدم مطمئنی با زن حرف زده؟اگه آره مطمئنی راجع به کار نبوده و عاشقونه بوده؟به یه ورت ...

عزیزم اون شماره اشناست و من اون زن رو میشناسم دیگه من ضبط صدا که نداشتم بفهمم حرفش چی بوده اما چه دلیلی داره روزی چند بار با اون زن صحبت کنه ما اصلا با اون خانواده ارتباط صمیمی نداریم و حتی شوهرم از شوهر اون طرف متنفره

حتی شوهرم جون نینیمم قسم خورد به دروغ که نه بلاکش کردم ننمو ولی من از اونجایی که کارآگاهم رفتم خودم ...

وای اینارو ولش رفت دوساعت فکر کرد اومد میگه به غیر اون شماره دیگه ام بوده🤣

درصورتی که تو همین تاپیک گفت که رفتم قران اوردم بهش گفتم قسم بخور تو با فلانی(منظورش همون خواهرشوهرشه)حرف نزدی🤣

متاهل🧸