2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب به دروغ دست گذاشت رو قران

| مشاهده متن کامل بحث + 17386 بازدید | 308 پست
خواهر خودش

اوووووو گفتم ای چیشده ک رعشه بهت افتاده هر وقت خودتون تونستید خواهر برادرتونو بزارید کنار اونم میزاره دعوای خواهر برادری خیلی زود حل میشه ... خودتون چندتا بچه داشته باشی راضی بینشون تفرقع بیافته؟

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقد کاراگاه بازی دراوردی طرف با خواهرش باید از ترس تو یواشکی صحبت کنه بعد قرآنم اوردی دست بزاره بگه ...

چقدر تو بد جنسی چقدر کینه و نفرت داری به کسی که نمیشناسیش .حلالت نمیکنم 

شوهر من مدعی دین و قران بود سفت و سخت.

چطور نترسیده من به شوهر احمق خیلنت کلرن  گفتم قسم بخور نه نماز می خونه  نه روزه می گیره با این حال فکر نمی کردم قسم بخور دیدم قسم خورد شوکه شدم 

اوووووو گفتم ای چیشده ک رعشه بهت افتاده هر وقت خودتون تونستید خواهر برادرتونو بزارید کنار اونم میزار ...

یجوری اولش تعریف کرد بخدا میخواستم شوهرشو به فحش ببندم دیدم عهههه نهههه تاپیک سرکاریه

متاهل🧸

چقدر تو بد جنسی چقدر کینه و نفرت داری به کسی که نمیشناسیش .حلالت نمیکنم

منم حلالت نمیکنم دو ساعته وقت یه ملتو گرفتی چرت و پرت میبافی با این رفتارای سمیت شوهرت و بچه هاتم دیوونه میکنی خدا به دادشون برسه فقط

اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم احمق نداشتم و همچنین اعلاناتم باز نکردم
قشنگ مریضین ها ..سه ساعته ملتو گرفتی فکر کردیم خیانت میکنه .برای حرف زدن با خواهر خودش باید بترسه از ...

خدا لعنتش کنه . حیف چشام و وقتم که بخاطر بیشعوری مثل استارتر گذاشتم. بازم خداروشکر که خیانت نبوده . کاش شوهر اسی از خونه پرتش کنه بیرون و خواهرشو از دست این عفریته نجات بده

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)

بچه ها امروز یچیزی فهمیدم 😭😭😭

بدبخت شدممممم

شوهرم به مامانش زنگ زد من تو اتاق بودم شنیدم بهش گفت دوست دارم

بهم خیانت کرد 😭😭😭

دارم چمدونمو میبندم فردا ۸ صبح دادگاه طلاق

اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم احمق نداشتم و همچنین اعلاناتم باز نکردم
از کجا میدونی خیانت نیست؟مگه تو زندگی منی که بدونی کی عرصه رو به اون یکی تنگ کرده؟لطفا انقدر راحت دل ...

شما تکلیف خودتو روشن کن بالاخره خیانت بوده یا با خواهرشوهرتون تماس داشته

اگر اولی بوده خدا به دلتون صبر بده و چاره سازتون باشه، اگر دومی هست که پنهان کرده ازتون ولی راهش مجبور کردن به قسم و دست رو قرآن گذاشتن نیست باهم رفاقت کنین

و اگه دومی هست سرصبح برای کمک به شما این همه مخاطب دارن کامنت می‌زارن و شما اینطور به شعورشون توهین میکنین اصلا قشنگ نیست

بچه ها امروز یچیزی فهمیدم 😭😭😭بدبخت شدمممممشوهرم به مامانش زنگ زد من تو اتاق بودم شنیدم بهش گفت دو ...

وای ارع عزیزممممم

خوب کاری کردی

از اولم میدونستم شوهرت با مامانش رابطه داره شک کرده بودم بهشون

متاهل🧸