2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب به دروغ دست گذاشت رو قران

| مشاهده متن کامل بحث + 17464 بازدید | 308 پست
وای اینارو ولش رفت دوساعت فکر کرد اومد میگه به غیر اون شماره دیگه ام بوده🤣درصورتی که تو همین تاپیک ...

ر ی د ه آبم قطعه 🤣

اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم احمق نداشتم و همچنین اعلاناتم باز نکردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اون شماره اشناست و من اون زن رو میشناسم دیگه من ضبط صدا که نداشتم بفهمم حرفش چی بوده اما چه دل ...

من متوجه نمیشم،خواهر شوهرت مگه نبوده اون زن؟

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

کجا بمون بزار یکم دیگه بخندیم به دروغاش

اره راست میگی بزار ببینیم اخرش به کجا میرسونه 

فقط 31 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 

اسی ایشالا امشب برو برا راند بعدی ارتباط نامشروع شوهرت با مادرش این دفعه قسم ناموس بزار وسط

اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم احمق نداشتم و همچنین اعلاناتم باز نکردم
عزیزم واگذار من به همون بالا سری اگر چرت و پرتی گفته باشم .فقط خودم میدونم تو زندگیم چی بوده و من سر ...

ببین شاید اینجا راحت نیستی واقعیت رو بگی

اما تمام پیشنهاد های اولیه رو اگر نفرسومی هست گوش کن و حتما از مشاور کمک بگیر نه پیگیر اون آدم باش نه همسرت روی خودت کار کن سعی کن برای خودت وقت بیشتری بزاری و الویت اول خودت رو قرار بده برو بیرون با یه شاخه گل بیا خونه برو موهاتو رنگ کن ناخناتو باشگاه برو پیاده رویی برو تو خونه خودت مرتب باش تا اینکه خونت باشه حتما هم بدون اطلاع همسرتون پیش مشاور برین یا تلفنی صحبت کنین 

مردها از بی تفاوتی زن ها بیشتر نگران میشن