2777
2789

من عمل شدم ۱۰روزه .میخوام بدونم براتون مشکلی پیش نیومد مثل گیر کردن غذا موقع قورت دادن؟

روز و شب به یاد خدام یک لحظه از یادم نمیره❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما تجربه دارید؟کی غذای جامد میشه شروع کرد؟

من فتق هیاتال داشتم همراه با عمل مینی بایپس انجام دادم

دو هفته مایعات داشتم 

دو هفته پوره 

به مرور بعد یکماه غذای سفره 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
من فتق هیاتال داشتم همراه با عمل مینی بایپس انجام دادمدو هفته مایعات داشتم دو هفته پوره به مرور بعد ...

من فوندوپلیکاسون همراه فتق انجام دادم.الان فقط پوره جات میخورم .دیروز خواستم یه تیکه گوشت بخورم گیر کرد گلوم کم مونده بود خفه بشم که بالا آوردم.براتون پیش اومده؟

من فوندوپلیکاسون همراه فتق انجام دادم.الان فقط پوره جات میخورم .دیروز خواستم یه تیکه گوشت بخورم گیر ...

اره پیش اومده وحشتناک بالا میاوردم تا دوماه

گوشت قرمز و سینه مرغ هنوزم سخته برام بعد ۵ ماه

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
اره پیش اومده وحشتناک بالا میاوردم تا دوماهگوشت قرمز و سینه مرغ هنوزم سخته برام بعد ۵ ماه

ببینید اصلا پایین نرفتا هی قورت دادم پایین نرفت بعد برگشت.

شوهرم میگه بیچاره شدی دیگه غذا نمیتونی قورت بدی

شما هم اینطور مث من بودید.تو رو خدا جواب بدید

ببینید اصلا پایین نرفتا هی قورت دادم پایین نرفت بعد برگشت.شوهرم میگه بیچاره شدی دیگه غذا نمیتونی قور ...

نه من اینجوری نبودم در این حد 

ولی عمل های دستگاه گوارش معمولا تا شش ماه اذیت داره 

احتمالا اومده ورودی معده رو تنگ کرده که اسید برنگرده بالا 

به مرور باز میشه گشاد میشه 

الان شما هنوز التهاب داری باید صبر کنی خوب شه 

من ۵ ماه از عملم میگذره هنوز التهاب دارم 

امروز واقعا نتونستم درست غذا بخورم 

نه من اینجوری نبودم در این حد ولی عمل های دستگاه گوارش معمولا تا شش ماه اذیت داره احتمالا اومده ورود ...

بله تنگ کرده نمیدونم چی بشه بعدا .خیلی ممنون جواب دادین

ببینید اصلا پایین نرفتا هی قورت دادم پایین نرفت بعد برگشت.شوهرم میگه بیچاره شدی دیگه غذا نمیتونی قور ...

دکتر من گفت تا ۶ هفته مراقب باش که زیاد بالا نیاری تا فتق برنگرده بعد ۶ هفته دیگه هیچ مشکلی نداره 

من خیلی هم بالا آوردم ولی مشکلی ندارم

بله تنگ کرده نمیدونم چی بشه بعدا .خیلی ممنون جواب دادین

درست میشه مطمعن باش

اوایل همه فکر میکنن دیگه خوب بشو نیستن

دکتر من گفت تا ۶ هفته مراقب باش که زیاد بالا نیاری تا فتق برنگرده بعد ۶ هفته دیگه هیچ مشکلی نداره من ...

خدارو شکر تنتون سلامت باشه خیر ببینی