2777
2789
عنوان

داستان دختری که دوسش دارم((محکومم به فراموشیش🙂🩶))

| مشاهده متن کامل بحث + 7776 بازدید | 233 پست
درسته... حق با توئه. ولی پیام آخرشو ک خوندم با همه این اوصاف هنوزهم نمیتونه با قضیه کنار بیاد آتیشم ...

باشه حالا آروم باش😄🌹

میدونم نگران سدی برات مهم بود که گفتی 

وگرنه عنوان رو میدیدی کلا میرفتی بیرون برات مهم نمی‌بود 

دمت گرم موندین و راهنمایی کردی🌹🌹🌹  

کاربر آقا_دانشجو پرستاری

دوباره سراغش فرستادم. گفت من باید برای زندگیم عقلانی تصمیم بگیرم

دیگه هیچوقت سمتش نرو اون باعث شده تو به خودت آسیب بزنی...هیچکس ارزش نداره بخوای از خودت دور بشی

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سعی میکنم هر شب بیام اگر بدن درد ترک کردن امانم بده امشب تولدش بود میدونستم کدوم کافه زیاد میره رفتم ...

موادو ترک کن. سیگارو ترک کن، مشروبو ترک کن، فکر کردن بهش رو ترک کن، از دور نگا کردنشو ترک کن

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.
درسته... حق با توئه. ولی پیام آخرشو ک خوندم با همه این اوصاف هنوزهم نمیتونه با قضیه کنار بیاد آتیشم ...

میدونممم عشقممم آدم بعضی موقع ها تو سایت یه چیرایی میخونه خیلی حرص میخوره 

ولی من فقط حرفممم اینه احترامممم بذاریممم بهم همه چیز قشنگ تر میشه 

آدم مییاد اینجا راهنمایی بشنوه نه بی احترامی 

شما هم میدونممم دلت پاکه گلم 😊

دوباره سراغش فرستادم. گفت من باید برای زندگیم عقلانی تصمیم بگیرم

دوباره یعنی چقدر بعد اون ماجراها 

آخه الان همه سرد تر شدن

یه بار دیگه حرف بزن

چون پسر هستی هر چقدر تلاش کنی برای برگشت رابطه بد نیست

و نمیگن خودش خورد کرد 

ذاتت بد نیس، میدونم، ولی میخوای با خودت لج کنی، تورو خدا مراقب خودت باش، خواهرانه ازت میخوام، بخدا ن ...

من ترک میکنم و بر میگردم 

قول میدم

کاربر آقا_دانشجو پرستاری

باشه حالا آروم باش😄🌹میدونم نگران سدی برات مهم بود که گفتی وگرنه عنوان رو میدیدی کلا میرفتی بیرون ب ...

اسی خیلی قشنگ کامنت میزاری 

بخدا حیف تو نیست پسر 

خودتو برای دختر نابود کردی 

من از جواب دادنت به کاربرا لذت بردمممممم

معلومه انسان پاکی هستی 

همه ی کاربرا حتما برات دعا میکنن تا خودتو پیدا کنی ❤️😁

اسی خیلی قشنگ کامنت میزاری بخدا حیف تو نیست پسر خودتو برای دختر نابود کردی من از جواب دادنت به کاربر ...

واقعا ایشون انسان باشخصیتی هستن

تنها آقایی که حق دارن توی سایت بمونن😂

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

من ترک میکنم و بر میگردم قول میدم

من که یه دخترم برای برگشت عشقم هزار بار التماسش کردم همه جوره 

و اسمش و شکستن نمیبینم 

و وقتی برنگشت گفتم همه تلاشمو کردم 

هیچ علامت سوالی برای خودم نزاشتم

واقعا ایشون انسان باشخصیتی هستنتنها آقایی که حق دارن توی سایت بمونن😂

آره بخدا حیفه این پسر 

براش دعا کنیممم ان شالله بعد از اون ماجرا به خودش بیاد 

عاقبت بخیر بشه 

😅 دلممم براش سوخت گناه داره 

اسی خیلی قشنگ کامنت میزاری بخدا حیف تو نیست پسر خودتو برای دختر نابود کردی من از جواب دادنت به کاربر ...

سلامت باشی😄🌹 

من فراموشش میکنم 

اما به فاطمه زهرا مطمئنم بهتر از من پیدا نمیکنه 

ن از نظر محبت و علاقه 

ن از نظر مالی 

مییییدونم ی روزی خداییی نکرده با شوهرش دعواش بشه 

شب موقع خواب چشماش رو میبنده 

تو دلش میگه ولی اگر طاها بود اینطور نمیکرد

سعی میکنم هر شب سر بزنم...

همه دوستانی که کمکم کردن رو تگ میکنم 

فقط امیدوارم تعلیق نشم چون کاربرا رو تگ کردم 

کاربر آقا_دانشجو پرستاری

انقد پیشرفت کن که حسرت بخوره.

یه رازی رو بهت بگم: ما دخترا وقتی ببینیم خواستگارمون ازدواج کرده دپرس میشیم، حتی اگه خودمون با تنفر ردش کرده باشیم، 

سعی کن عاشق یکی دیگه شی،و ازدواج کنی،یه زمانی از همین دختر متنفر میشی، و خداروشکر میکنی ک ب هم خورد و بعدش با همسرت آشنا شدی

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.
آره بخدا حیفه این پسر براش دعا کنیممم ان شالله بعد از اون ماجرا به خودش بیاد عاقبت بخیر بشه 😅 دلممم ...

نه بابا این آقا لیاقتشون اینقدر بالاست خدا هم دوستشون داشته که نداشته این وصلت جور بشه همیشه دعاگوس هستم و مطمئنم به ورژنی میرسه از خودش که حتی دختره بیاد التماس هم بکنه این آقا قبول نخواهد کرد