2777
2789

خیلی حالم بده میدونم سلامتی مهم ترینه خداروشکر ک دارم 

اما حالم بده حال روحیم بده تو زندگی هیچ گهی نشدم هیچی حالم بده خدا برا من جبران نکرد سختی ها رو مم منتظر بودم 

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه زندگی ها توش مشکل هست همه چی که گل و بلبل نیست.

چه زیباست امیدوار بودن و با امید زندگی کردن...نه امید به خود که غرور است، نه امید به دیگران که حماقت است. امید به خدا منبع تمام آرامشهاست...
ملت شوهر خوب..مسافرت..طلا..خونهو ماشین..راحت حامله میشن اولیشونم پسر..شوهرشون خرشون..اونوقت من😔😔😪 ...

اولیشونم پسر 🤐

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

ملت شوهر خوب..مسافرت..طلا..خونهو ماشین..راحت حامله میشن اولیشونم پسر..شوهرشون خرشون..اونوقت من😔😔😪 ...

تو دیگ خیلی پر رو هستی این همهرچیز میخوای

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

الان دقیقا کدومشون رو نداری که ناشکر هستی؟

چه زیباست امیدوار بودن و با امید زندگی کردن...نه امید به خود که غرور است، نه امید به دیگران که حماقت است. امید به خدا منبع تمام آرامشهاست...

خدا بهمه کمک کنه ولی گاهی مصلحت نیست یا تلاشت در جهت آرزوهات کم بوده یا یراه دیگه یایه  آرزوی دیگرو باید  پیگیری میکردی 

یکی از کاربرا می‌گفت سوره ی یس رو هرروز صبح میخونه تقدیم به خانوم ام البنین می‌کنه و خیلی تو زندگیش کارگشا بوده