2777
2789
عنوان

داستان دختری که دوسش دارم((محکومم به فراموشیش🙂🩶))

| مشاهده متن کامل بحث + 7793 بازدید | 233 پست

گرفتاریای خودم کم بود، حالا باید تا خود صبح حرص اینو بخورم که چرا یه آدم همه چی تموم، شده یه آدم کثیف بی همه چیز.

بخاطر دختری که آدم حسابش نکرد

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.
اسی فقط میتونم بگم جسارتا خیلی خری....

آدم زشته بی احترامی حرف بزنه بخدا  

اون پسر که نمیدونسته همچین چیزی پیش مییاد 

تو سایت باید با احترام حرف زد تا زمانی که بی احترامی ندیدی گلم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گرفتاریای خودم کم بود، حالا باید تا خود صبح حرص اینو بخورم که چرا یه آدم همه چی تموم، شده یه آدم کثی ...

من آدم کثیفی نیستم 

شنبه بر میگردم بیمارستان سر کارم 

مواد و مشروبم کنار میزارم 

قول میدم  

کاربر آقا_دانشجو پرستاری

هر دو ۲۵

بنظرم شما باید روی خودتون کار کنید و احساس ارزشمندی بیشتری  به خودتون بدین پدرتون صلاح شما خواسته مدام روزانه با خودتون تکرار کنید من لیاقت بهترین ازدواجو دارم  چرا چون ارزشمندم اینو همش بنوسیدید و به خودتون بگید  ان‌شاءالله بهترین ها رو خداوند به زندگیتون عطا کنه موفق باشد

پسر قوی شبا توی سایت منتظرتم ببینم چقدر پیشرفت کردی💥

سعی میکنم هر شب بیام 

اگر بدن درد ترک کردن امانم بده 

امشب تولدش بود میدونستم کدوم کافه زیاد میره 

رفتم از دور دیدمش...حداقل میدونم خوشحاله 😄

کاربر آقا_دانشجو پرستاری

میدونید فکر و خیال آدم رو نابود میکنه اینکه فردا روز کی شوهرشه؟؟شب بغل کی میخوابه مادر بچهای کیه کی ...

شاید نظرم برخلاف بقیه باشه ولی من میگم این عشق شما ارزش جنگیدن هنوز داره 

یه بار دبکه بهش پیام بده 

شاید ابن ۴ ماه فاصله تغییراتی تو اون ایجاد کرده 

جوری بجنگ که این اما اگرها برات حل بشن 

اگر نه شد دلت نسوزه 

بگی تلاشمو کردم 

اگر اره شد هم که عالی

من معتقدم دختره دوستت داشته 

ولی چون خودتون و خیلی مشتاق نشون دادید خانواده اش شرط های سنگین گذاشتن و مطمئن بودن قبول میکنید و وصلت سر میگیره

آدم زشته بی احترامی حرف بزنه بخدا اون پسر که نمیدونسته همچین چیزی پیش مییاد تو سایت باید با احترام ...

درسته... حق با توئه. ولی پیام آخرشو ک خوندم با همه این اوصاف هنوزهم نمیتونه با قضیه کنار بیاد آتیشم زد.... من واقعا خواهرانه گفتم.... شانس آورد دم دستم نبود وگرنه ی چکء لگدی چیزی هم میخورد....

راه حل پدرش هم گرچه خیلی بد بوده واسه تموم کردن این قضایا و نجات پسرش علی تنها راه حلی بوده ک اسی جلو پای خانواده ش گذاشته...آخه بچه اینقد زبون نفهم....

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
جونم براش در میره محل کارش بواشکی میدیدمش در دانشگاه یواشکی میدیدمش به کسی میگفتم اشتباهیی بهش زنگ ب ...

تو این چهارماه چقدر بلا سر خودت اوردی بنظرم ظرفیتت پایین بوده وگرنه چرا مشروب و اعتیاد و...قرار بوده هر وقت زندگی بر وفق مرادت نشه معتاد شی؟ بنظرم اینقدر به خودت حق نده یکم کارای خودتم ارزیابی کن افسرده و ناراحت باشی حق داری ولی اینکارایی که کردی اصلا طبیعی نیست شاید اون دختره هم اینا رو حس کرده و بنظرش قابل اتکا نبودی

من آدم کثیفی نیستم شنبه بر میگردم بیمارستان سر کارم مواد و مشروبم کنار میزارم قول میدم

ذاتت بد نیس، میدونم، ولی میخوای با خودت لج کنی، تورو خدا مراقب خودت باش، خواهرانه ازت میخوام، بخدا نگران شدم برات.

من یه دخترم، دخترا احساساتی تر از پسران، ولی هیچوقت همچین کاری ک شما کردی رو بخاطر هیچکس نمیکنم

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.
شاید نظرم برخلاف بقیه باشه ولی من میگم این عشق شما ارزش جنگیدن هنوز داره یه بار دبکه بهش پیام بده شا ...

دوباره سراغش فرستادم. 

گفت من باید برای زندگیم عقلانی تصمیم بگیرم

کاربر آقا_دانشجو پرستاری

سعی میکنم هر شب بیام اگر بدن درد ترک کردن امانم بده امشب تولدش بود میدونستم کدوم کافه زیاد میره رفتم ...

اول از همه قول بده کم‌کم برگردی به زندگی سالمت...یهویی برای برگشتن به بدنت آسیب نزنی

دومش اینکه دیگه نباید بری ببینیش...بعدم برگرد شهر خودتون و دیگه حتی پاتو یک کیلومتری اون قسمت از کشور نذار خب!

کم کم به خودت میای میفهمی اون اینقدرا که تو بهش ارزش دادی ارزشمند نبود...همینه اعتماد به نفسشو توی رابطه بردی بالا و اون خودشو دست بالا میگیره...

کارما میزنه...کارما یک جوری یک جایی میزنه طرف می‌فهمه از کجا خورده

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

چطور اون دختر میگفت هر چی خانوادم بگن اونا منو بزرگ کردن زحمتمو کشیدن نمیتونم رو حرفشون حرف بزنم شما هم میگفتی مگه پدر مادر من منو از جوب پیدا کردن اونا هم تا الان زحمت منو کشیدن منم رو حرفشون حرف نمیزنم تو اصلا پشت خانوادت نبودی واسه همین اونا هم دور برداشتن فک کردن خبریه...

به خاطر یه آدم مریض دل خانوادتو شکستی برگرد و حلالیت بطلب و همه چی رو مثل قبل کن

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان