2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خاله م یه وقتایی یه چیزیایی میگه کلا بدم میاد باهاش حرف بزنم 

فقط قصد تخریب ادمو داره 

همشم به خاطر حسودی 

اختلاف سنیمون هم کمه

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

اره خیلی بچه بودم یکی از اقوام مسخره ام کرد. یا کلا دید بد و تحقیرانه ای بهم داشتند

اعتماد به نفسم کم شد

اینقدر کم که داخل مدرسه اعصاب همکلاسیامو خرد میکردم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

حضوری همه از قیافم تعریف میکننو میگن چ پوستت خوبه و اینا ولی توی نینیسایت عکسمو گذاشته بودم خیلی هیت داد بهم خیلی ناامید شدم کلا زود حرفارو باور میکنم ناامید میشم قیافمو با چیزم مقایسه کرد خیلی ناراحت شدم ولی چیزی نگفتم

چی میگه؟خب توام جوابشو بده

دید یه وقتایی حتی اعصابت نمیکشه جواب طرفو بدی؟ من اونطوریم 

ببین سرش همه جا هست با همه ای ادم کار داره و واقعا هم خودش تو زندگیش موفق نیست بسکه به مردم گیر میده 

زبونش هم خیلی تلخه

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
حضوری همه از قیافم تعریف میکننو میگن چ پوستت خوبه و اینا ولی توی نینیسایت عکسمو گذاشته بودم خیلی هیت ...

شاید از حسادت بوده کلا اینجا نظراتو جدی نگیر زشتارو میگن خوشگل خوشگلارو میگن زشت