من تو دوران بارداریم یه تبلیغ تی وی پخش میکرد، از این غذاهای نیمه آماده فکر کنم مارک ریرا یا ویرا همچین چیزی بود.. یعنیییییی متنفرم بودم بشدددت حالم بد میشد گوشامو میگرفتم چشامو میبستم😅
متاسفانه هوس خوردن چیزیم نداشتم😄
اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ی چن تا بانکه سرامیکی خریدم تا چشمم بهشون میخوره یا فکر میکنم بهشون حالم بد میشه😒
فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
خوش ویار ترین ادم دنیا .روزی سه وعده غذا و چند وعده میان وعده تو یه سینی پر از خوراکی میذاشتم جلوم میخوردم و همونجا کنار سینی خوابم میبرد. اینقدر چاق شدم که تو هشت ماهگی رژیمم دادن
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴