2777
2789
ویار یه خانمی خاک بودمُهرای خونه خودشونو که تموم کرده بود رفته بود سراغ اتاق مادرشوهرش که بچه دنیا ا ...

کم خونی داشته 

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

زغال،کاه گل

ماهی که ازشب مونده یخ با چایی شیرین

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوتای اولی ویار نداشتم

تو سومین بارداری یه مدت اصلا غذا نمیتونستم بخورم، فقط کته با گوجه‌ی خام میتونستم بخورم

رو مرغ و اسمش هم حساس شده بودم

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
یعنی مثلا امروز بی بی چکش مثبت شده اومده ۲۰۹ تا تاپیک زده که وااااای هفته پیش یه قاشق بستنی زعفرونی ...

منم بدم میاد انقد بیسوادی وسواس مسخرس خودمم باردارم زعفرون گرمی همه چی خوردم ومیخورم اما کم

روز موعد خبر نداشتم تخت بلند کردم

اقایون درخواست دوستی ندن  
سلام . لطفا برای شفای بیمار لاعلاج دعا کنید یا یه دونه صلوات بفرستید .اسمش محمدصادق هست اگه توی نماز ...

عزیزم جثارتا اصفهان هستید؟؟🥲🥲

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

دوتای اولی ویار نداشتمتو سومین بارداری یه مدت اصلا غذا نمیتونستم بخورم، فقط کته با گوجه‌ی خام میتونس ...

منم غذا نمیتونم بخورم وزنم داره میاد پایین جون بلندشدن از جامو ندارم

اقایون درخواست دوستی ندن  

در حالت عادی عاشق چیزای شیرینم و ترشی خیلی کم میخورم اما زمان بارداری از بستنی متنفر بودم و عاشق ذرت مکزیکی و لواشک متری بودم انقد میخوردم تا بمیرم عاشق انار و پرتقال بودم روزی چنتا انار و پرتقال میخوردم الان بچه هام عاشقشونن

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌

خاله من از مسواک زدن بیزار بود اصلا نمیتونست مسواک بزنه دلش ریش میشد موهاشو شونه میکرد دلش ریش میشد میگف  عجیب ترین ویارم بود بعدش هم سقط شد بچه ش

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  

من توی بارداریم از یه نوع کیک خوشم میومد از این کیک یزدی بزرگها

ولی پولمون نمیرسید بخرم

اونم دقیق تو راه دکترم بود هر موقع به اون مغازه میرسیدم سرم را اون طرف میگردم که نبینم

به شوهرم نگفتم که غصه بخوره

بعدا یه بار گفتم بابام گفت خوب میگفتی برات میخریدم

خدا لعنت کنه پدرشوهرم را که حقوق شوهرم را نمیداد

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
یعنی مثلا امروز بی بی چکش مثبت شده اومده ۲۰۹ تا تاپیک زده که وااااای هفته پیش یه قاشق بستنی زعفرونی ...

یکی تو اقدام بود سه روز از اقدامش گذشته بود تاپیک زده بود جاروبرقی رو بلند کردم بچه م سقط نشه 😂 گفتم خواهر بذار اون اسپرم بیچاره فعلا به تخمک راه پیدا کنه 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️