2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممکنه عادات غذاییم کلا تغییر نکنه ویار نداشته باشم؟الان ۶ هفتم

آره عزیزززم هرچیزی ممکنه بارداری واسه هرکسی ی جور میگذره یکی سخت یکی راحت کلا دوره پیچیده و قشنگیه با سختی هاش لذت ببر 

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
وااای چقدر سخت😬😬😬😂😂

همی الانم مثلا میرم حیاط بشورم اب میریزم رو دیوار بو میکشم یا مثلا سیب زمینی که خاک داره اب میریزم بو میکنم 😂

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

اره ۴ گرم اینا باید باشه حداقل اونم اگررررر سقط کنه ک نمیکنه

مگن زعفرون  خودش بچه رو سفت میکنه  البته شنیدم 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بگو دختراتو بچسب باد نبره

دخترش زایمان کرده بود منو برده بود اونجا مثلا کمکش کنم ی تیشرت زرد تنم بود رفتم تو اتاق بچه کار داشتم گفت برو لباستو در بیار باعث میشه بچه زردی بگیره باورت میشه یادم میاد هنیشه میگم لعنت ب منکه چقدر برا این خانواده حمالی کردم بعد بچه رو برده بودن دکتر گفت این خرافیات چیه زردی به لباس چ ربطی داره 

درسته عزیزم مخصوصا وقتی به دنیا میاد فسقلی بغلت می‌خوابه 😂😃

چقدر اسم کاربریت جیگره 😍😍😍خیلی قشنگه بسیارزیباست 

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
دخترش زایمان کرده بود منو برده بود اونجا مثلا کمکش کنم ی تیشرت زرد تنم بود رفتم تو اتاق بچه کار داشت ...

خخخ فامیلای ما میگفتن نوزاد ومادر زرد نپوشن بی مغزا

اقایون درخواست دوستی ندن  
خواهرم ازسیرمنتفره بارداری یه پیاله سیرترشی میخوردفشارش میفتادهی اب قندمیدادیم بهش

دقیقا زنداییم هم آنقدر لواشک  می‌خورد تا فشارش می‌افتاد بعد یکم استراحت میکرد دوباره شروع میکرد