2777
2789

من تو دوران بارداریم یه تبلیغ تی وی پخش میکرد، از این غذاهای نیمه آماده فکر کنم مارک ریرا یا ویرا همچین چیزی بود.. یعنیییییی متنفرم بودم بشدددت حالم بد میشد گوشامو میگرفتم چشامو میبستم😅

متاسفانه هوس خوردن چیزیم نداشتم😄

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
وای فکر کردم فقط منم که سر دوتا دختران این ویار+ تنفر از شوهر

منم سر دخترم از بوی یخچال متنفر بودم

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خاله من از مسواک زدن بیزار بود اصلا نمیتونست مسواک بزنه دلش ریش میشد موهاشو شونه میکرد دلش ریش میشد ...

منم از مسواک زدن بدم میومد هفته ای به زور یکبار مسواک میزدم اونم از اول تا آخرش عوق میزدم

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

خودم😐

ی چن تا بانکه سرامیکی خریدم تا چشمم بهشون میخوره یا فکر میکنم بهشون حالم بد میشه😒

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

خوش ویار ترین ادم دنیا .روزی سه وعده غذا و چند وعده میان وعده تو یه سینی پر از خوراکی میذاشتم جلوم  میخوردم و همونجا کنار سینی خوابم میبرد. اینقدر چاق شدم که تو هشت ماهگی رژیمم دادن 

🤣

بخدا

بعد با ذوووق خریدما چون مدتها تو فکرم بودن

الان ی جوری بدم میاد ازشون ک حد نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
بذار تو کابینت بعد حاملگی بیار تو دست چاره چیه

بدبختی جا ندارم😥

از این تکست ها خریدم دقیقا برای روی کابینت😵‍💫

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خخخ فامیلای ما میگفتن نوزاد ومادر زرد نپوشن بی مغزا

این در مورد بچه ای که زردی داره درسته دخترم زردی داشت زیر دستگاه بود دکتر گفت لباس زرد و قرمز نپوشه این رنگها زردی رو تشدید می‌کنه متخصص اطفال بود