2777
2789
الهی بگردم چقدر سخت 😢😢منم بعد سه سال اقدام و به زور ivf باردار شده بودمرشد نکرد قلبش تشکیل نشد هما ...

وای خدای من 

قشنگ درکت میکنم 

خواهرم طفلی چقدر این راه ها رو رفت نشد 

بیخیال شده بود شش سال بود هیچ دکتر نمی‌رفت 

حامله شد الان ۲۳هفته هست میگن مغزش مشکل داره یه ماهه دنبال دکتره 

خدا خودش کمکتون کنه به حق علی اصغر دامن همه ی منتظران سبز 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۳روز از پریودم گزشت با بی بی چک فمیدم باردارم باورنمیکردم شبش خوابی دیدم تعبیرش درومد دوتا پسر بارداری😔اما برعکس شد دختر بود تا بی بی چک ۵تا همزمان استفاده کردم تامطمن شم ۳روز درگیر قرص پیدا کردن بودیم ۴ ۵ میلیون هزینه قرص بود فقط

توخونه انجام دادم اما. تحت نظر دکترآشناهای بابای بچم بودم میگفت دوقولو و دختر بوده جفتشم اصلا باورم ...

بهترین کارو کردی

الان اصلا شرایطش نبود

بیشتر مراقبت کن دختر خوب 

عاقلانه ترین تصمیم همین بود خیالت راحت

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

وای خدای من قشنگ درکت میکنم خواهرم طفلی چقدر این راه ها رو رفت نشد بیخیال شده بود شش سال بود هیچ دکت ...

الهی آمین وقتی خدا نخواد دکتدا هیچکار نمیتونن بکنن ماام سپردیم به خدا تلاشمونم میکنیم در کنارش ولی واقعا مسیر سختیه باید خیلی صبور و با روحیه باشی

خواهرتم به حرف یه دکتر بسنده نکنه بعضی وقتا اشتباه پیش میاد از ته قلبم از خدا میخوام که اشتباه شده باشه الهی که بچش سالم باشه 😢😢 هفته شم بالاست آخه خیلی سخته الهی که سالم و سلامت باشه 😭😭

وای خدای من قشنگ درکت میکنم خواهرم طفلی چقدر این راه ها رو رفت نشد بیخیال شده بود شش سال بود هیچ دکت ...

انشالا بچش سالم و سلامت باشه خواهر خیلی ناراحت شدم انشالا مشکلش حل شه

الهی آمین وقتی خدا نخواد دکتدا هیچکار نمیتونن بکنن ماام سپردیم به خدا تلاشمونم میکنیم در کنارش ولی و ...

دورت بگردم خواهرم خیلی مظلومه وشوهرش آدم خوبیه قربون خدا برم که بنده هاشو این طوری سخت امتحان می‌کنه 

از ۱۹هفته دارن دکترای تهران رو میرن توکل برخدا شوهرش راضی نیست میگه سالمه آخه دکترا میگن ۵۰.۵۰ هست امکان داره سالم دنیا بیاد 

😔سر ۷مین قرص امیدمو از دست دادم و فکر خودکشی بودم وصیت نامه نوشتم و خودمو تموم شده دونستم اما دقیقا وقتی از خدا التماس کردم نجاتم بده خونریزی گرفتم ایتقدر ذوق داشتم و خوشحالا بودم بعد از ۱هفته لبخند رو لبام ظاهر شد قافل ازینکه منه اشغال مادر بی لیاقت بدرد نخوری بودم بچمو خودم کشتم با دستای خودم

دورت بگردم خواهرم خیلی مظلومه وشوهرش آدم خوبیه قربون خدا برم که بنده هاشو این طوری سخت امتحان می‌کنه ...

آخی چقدر بده بلاتکلیفی 😕😕 بیچاره ها الان توی برزخن خدا کمکشون کنه راهو بهشون نشون بده 🤲

دورت بگردم خواهرم خیلی مظلومه وشوهرش آدم خوبیه قربون خدا برم که بنده هاشو این طوری سخت امتحان می‌کنه ...

بچه من احتمالا مرده بود تو شکمم 😔مطمن بودم بچه ای نیست حس نمیکردم هیچی فقط موقع سقط فهمیدم.البته ۵ هفته بودم فقط طبیعی بود حس نکنم؟