2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توروخدا اینجوری نگو

اشرف مخلوقاتی

حیوون ها و پرنده ها و ..... موجودات بی زبونن، خیلی سخته نتونی حرف بزنی 

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅میخوام ازت دور شم اما نمیشه😔مثل تو مغرور شم اما نمیشه😔هزار هزارون بار دلو شکستی💔میخوام که رنجور شم اما نمیشه😔
توروخدا اینجوری نگواشرف مخلوقاتیحیوون ها و پرنده ها و ..... موجودات بی زبونن، خیلی سخته نتونی حرف بز ...

ولم کننننن الان شما از عنوان اشرف مخلوقات چه سودی بردی؟

ولم کننننن الان شما از عنوان اشرف مخلوقات چه سودی بردی؟

عقل دارم

قلب و احساس دارم

راه درستو انتخاب میکنم

قدرت تکلم دارم

قدرت تصمیم گیری

و و و ....

دور از جونت دوست داشتی سگ باشی و منتظر بشینی تا صاحابت یه تیکه استخون بندازه جلوت، بازم میگم دورازجونت

یا گوسفند باشی و جلوی بچت سرتو ببرن

یا پرنده باشی و همش تو خواب و بیداری بترسی از شکار شدن

یا اسب و خر ک مدام میزننشون

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅میخوام ازت دور شم اما نمیشه😔مثل تو مغرور شم اما نمیشه😔هزار هزارون بار دلو شکستی💔میخوام که رنجور شم اما نمیشه😔
عقل دارمقلب و احساس دارمراه درستو انتخاب میکنمقدرت تکلم دارمقدرت تصمیم گیریو و و ....دور از جونت دوس ...

الان من یه عروس هلندی دارم بهش فکر میکنم این موجود آرامشش از من بیشتره

فرقی نمیکنه اونا هم سختی ها و دردسر های خودشون رو دارن 

تازه حیوونا که خیلی گناه دارن چون نمی تونن از خودشون دفاع کنن

و حیوون آزاری خیلی زیاده

و من برای غم های تو، سراپا آغوشم...💙✨️
فرقی نمیکنه اونا هم سختی ها و دردسر های خودشون رو دارن تازه حیوونا که خیلی گناه دارن چون نمی تونن از ...

واقعا برام جالبه انقدر از انسان بودن و بودن تو یه عالمه محدودیت و فشار فکری راضیین

مگه همه پرنده ها شکار میشن همه اسبا رو میزنن

بله دیگه چرخه ی طبیعته

هرموجودی غذای موجود دیگه ایه و همیشه باید آگاه باشه تا شکار نشه

الان من یه عروس هلندی دارم بهش فکر میکنم این موجود آرامشش از من بیشتره

شاید عروس هلندیت از اینکه توی قفسه و تنهاست راضی نیست شاید از نوع خوراکش راضی نیست ولی نمیتونه بگه

ببین گل من، همه مشکلاتی رو تو زندگی دارن من خودم کوه مشکلاتم، اونقدر ک بعضی موقع ها از مقاومت خودم تعجب میکنم ولی این حرفو نمیزنم، خدا خشمش میگیره و خدای نکرده یبار دیگه روحتو با جسم یه حیوون وارد دنیا میکنه اونوقت پشیمونیت سودی نداره ها، برا خدا هیچ چیزی غیر ممکن نیست🙃

شب تون خوش

عروس هلندی من شکار نمیشه پس😂😂مگر اینه من بخورمش😂

😍😍😍😍ووی خدایا