2777
2789
عنوان

پسرم دوشب تب کرد بیاین تروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 44 پست
پسرم پارسال هی تب میکرد چیزشم نبود ازمایش خون داد عفونت خون داشت چن روز انتی بیوتیک خورد پارسال یک و ...

دیگ تب‌نکرد اخه 

دکتر گفت اگ تبش قط نشد حتما ازمایش خون بده ولی تبش قط شده امروز خوب بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن خوب شد ی بار ب ۳۹ رسید ی بار ۳۸ بعد دیگ هی ۳۷ بود و ۳۶ ونیم الان دیگ ن بالا میاره ن حالت تهو داره

خداروشکر مراقبش باش تشنج نکنه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بچه من ۷شبانه روز تب داشت مردم به معنای واقعی کلمه آزمایشش خداروشکر خوب بود تبش قطع نمیشد گفتن ویروس ...

خیلی سخته من وقتی بچم یکم حالش بده کلا خودمو میبازم و مدام گریه میکنم اصا طاقت ندارم خیلی سخته

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بچه منم يك هفتس درگيره شش ماهس سه بار دكترش بردم 😭تازخود صبح سرفه داره عفونت گلو وگوش شديد اسهالم د ...

عزیزم خدا حفظش کنه 

چه علاعم دیگ داره 

من پسرم وزنش رو ۸ کیلو استپ کرده اگ ویروس باشه ک اب میشه بیچاره میشم 

نبردیش دکتر 

وزنش کم نشده؟

خیلی سخته من وقتی بچم یکم حالش بده کلا خودمو میبازم و مدام گریه میکنم اصا طاقت ندارم خیلی سخته

وای  دقیقااا منم من یکم تب میکنه شوهرم میگ یاخدا الان باید مادرو جم کنیم تا بچه🥲خدانکنه بچه مریض شه واقعا 

بچه منم از اذر تا حالا سرماخورده سرما رو سرما 10 بار بیشتر دکتر بردم متاسفانه دکتر میگفت برای بچه مدرسه ای که داریم هست. هفته پیش اسهال استفراغ بود. این هفته سرفه عطسه تب شدید ابریزش. 

خسته شدم والا با دو تا بچه ی مدام مریض. انشاالله خدا به داد بچه هامون برسه

بچه منم از اذر تا حالا سرماخورده سرما رو سرما 10 بار بیشتر دکتر بردم متاسفانه دکتر میگفت برای بچه مد ...

الهی بگردم 

چند وقتشونه 

انشالله زودتر خوب شن و همیشه سلامت باشن

وای دقیقااا منم من یکم تب میکنه شوهرم میگ یاخدا الان باید مادرو جم کنیم تا بچه🥲خدانکنه بچه مریض شه ...

براسلامتی بچت حمدمیخونم♥

من خودم کشتم انگار ۱۰ سال پیرتر شدم

خیلی سخته خیلی براسلامتی بچت حمدمیخونم♥