2777
2789
عنوان

تاپیک آخر ✨️

25 بازدید | 0 پست

مدتها بود تو سایت بودم ،پشت کنکوری بودم که وارد سایت شدم و تا کنکور قبول بشم و دانشجو شدم موندم ...فقط اون وسطا برای یه مدت تعلیق میکردم خودمو وقتایی که اختلال تو زندگیم به وجود میاورد سایت ...

با اینکه رشته ام به اندازه ی کافی سخت هست و اومدن به سایت سمه ،تصمیم گرفته بودم اگه تاپیک کنکوری بود کمک کنم چون به هر حال تجربه داشتم  ...

اما از امروز تصمیم گرفتم دیگه فعالیتی در این باره که هیچ ،کلا نداشته باشم و بگیرم یه گوشه بشینم تا مادامی که تاپیکام حذف بشه و یه زندگی جدید شروع کنم تو مسیر رشته ام و جدی تر باشم و برم دنبال آرزو هام ،کلا محیط های غیر واقعی ارزش اینو نداره بشینم دیگه براش وقت بذارم ...

درخواست های دوستی رو کلا لغو میخوام بکنم و لطفا درخواست بهم ندین ✨️

ممنونم از این مدت و تمام اعتمادی که بهم داشتین و خواستین راهنماییتون کنم ❤️تو این بلبشوی سایت که هر کی میرسه و میگه من دانشجوی پزشکیم 😅و خوشحالم اینقدر صادقانه بودم که خیلی نادر بودن کسایی که گیر الکی دادن 🥺❤️میخوام از این به بعد وقت بیشتری رو دروس خودم بذارم که در آینده مفید تر از اینجا بودنم بشم و برای آرزو ها و هدف های فراموش شده ام وقتی آرزوم بود وارد این رشته شدم ،برم ...آرزو هایی که الان یکیش مسیر اولیه اش توسط یکی از همدانشگاهی های عزیزم زده شده و قراره تو دست من بچرخه 

از بهمن ماه هم درگیر چند تا کارم واقعا دیگه وقتی برای سایت نمیتونم بذارم ،بابت این موضوع هم از من ناراحت نباشین اگه نمیتونم کمکی کنم واقعا به کسی ،اون چند تا حرف تو سایت اینقدر برام سنگین هست که دیگه تمایلی به فعالیت ندارم 

بابت همه چیز ممنونم ✨️