2777
2789
عنوان

پسرم دوشب تب کرد بیاین تروخدا

424 بازدید | 44 پست

بعد اسهال نیست فقط تب داشت بردم دکتر گفت ن گوشش ن گلوش عفونک نداره ازمایش ادراریم داد عفونت نداشت 

حالت تهوع داشت ی روزم اسهال بود ۵ ماهو ۲۰ روزشه از چی میتونه باشه 

دندون؟

تبش چنده 

یه خانومیم تایپک زد بچش هشت ماهشه نزدیک چن روزه تبش نمیاد پایین باهیچی هیچ دکتریم تشخیص نمیده 

شاید ویروس جدیدس

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم بچها تواین سن تب میکنن گاهی چون تازه با دورو بر اشنا میشن هرچیزیو میبرن سمت دهنشون اگه تبش قطع نشد حتما ببر دکتر

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
تبش چنده یه خانومیم تایپک زد بچش هشت ماهشه نزدیک چن روزه تبش نمیاد پایین باهیچی هیچ دکتریم تشخیص نمی ...

ن خوب شد ی بار ب ۳۹ رسید ی بار ۳۸ بعد دیگ هی ۳۷ بود و ۳۶ ونیم 

الان دیگ ن بالا میاره ن حالت تهو داره 

بچه منم يك هفتس درگيره شش ماهس 

سه بار دكترش بردم 😭تازخود صبح سرفه داره عفونت گلو وگوش شديد 

اسهالم دو روزه شده و استفراغ 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
تبش چنده یه خانومیم تایپک زد بچش هشت ماهشه نزدیک چن روزه تبش نمیاد پایین باهیچی هیچ دکتریم تشخیص نمی ...

بچه من ۷شبانه روز تب داشت مردم به معنای واقعی کلمه آزمایشش خداروشکر خوب بود تبش قطع نمیشد گفتن ویروسه

من هیچ اطلاعی درباره مشکلات بچه ها ندارم اما چیزی سر دلش نمونده؟ آخه پیش میاد که رو دل کردن هم تب میاره

بازم میگم من هیج اطلاعی ندارم

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱

پسرم پارسال هی تب میکرد چیزشم نبود ازمایش خون داد عفونت خون داشت چن روز انتی بیوتیک خورد پارسال یک ونیم سالش بود فقط زودبایدمتوجه بشی وگرنه خدای نکرده بستری میکنن منم فکرمیکردم از دندونشه