2777
2789
عنوان

بچهاا چطوری انرژی زنانتون میبرید بالا راهکار بدیددد

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 32 پست

موهات رو مدل بده و بهشون برس

لاک بزن و به ناخن هات برس، یه رژ قشنگ بزن

عطر خوشبو و بادی اسپلش بزن، حتی به کف پات هم برس مثلا هرشب چربشون کن یا پدیکور

لباسایه قشنگ بپوش و بدون کهنگی

لاتی راه نرو و نشین و حرف نزن

هر روز برقص حتی اگ شده یک ربع

سعی کن به پوستت حتما برسی

حتما ورزش کن

کل روز رو تو گوشی نباش و کتاب و اینا هم مطالعه کن

موقع اشپزی خلاقیت به خرج بده 

برای خودت گل بخر

برای خودت چایی و قهوه و نوشیدنی مورد علاقت رو درست کن

و...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تاثیر از همسرم میگم خوب باسه رفتارش با من انرژی بالایی دارم اما نه بداخلاقی کنه اون روزم خراب میش ...

اینک بده همیشه ب اخلاق روح روان اون وابسته ای و اون یجورایی داره کنترل روح اخلاقتو داره

خداوند رو منبع عشق و روزی خودم میدونم و فقط سعی میکنم برای خودش کارهامو انجام بدم و به همسرم و خونواده م محبت کنم  و از هیچکسی توقع تشکر و پاداش ندارم جز خدای مهربونم🦋

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

❤🥲مرسییی عزیزممم خیلی کلی گفتی مرسی مرسی

خواهش میکنم قربانت

اهان راستی از زیور آلاتی که دوست داری هم استفاده کن و تنوع بده

سعی کن یه هنرم انجام بدی مثلا هرروز نقاشی بکش یا خط یا همون اشپزی و کیک پزی و اینا

و موقع پریودیت خیلی به خودت توجه کن و برس

خواهش میکنم قربانتاهان راستی از زیور آلاتی که دوست داری هم استفاده کن و تنوع بدهسعی کن یه هنرم انجام ...

روتین پوستی ک رو خوودتون تاثیر داشته  یا کارای زیبایی طبیعی مثل ماسک و‌...میشع بگید ایده بگیرم ازشوننن💕

من اصلا انرژی زنانه ندارم همش مثل سگ کار میکنم کارهای سنگین خودم انجام میدم وقتی میخوام چیزی از زمین ...

ببخشید خاهر دور از جون شما میگن مث خر کار می کنم.🥰اینو گفتم روحیتو عوض کنم.ولی خوب عزیزم ی کم ب خودت برس اخلاقیات مردونه رو از خودت دور کن ی ذره ناز و ادا داشته باش کار سنگین نکن فردا کمرت مشکل دار نشه 

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق