2777
2789
عنوان

پسرم دوشب تب کرد بیاین تروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 44 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم خدا حفظش کنه چه علاعم دیگ داره من پسرم وزنش رو ۸ کیلو استپ کرده اگ ویروس باشه ک اب میشه بیچاره ...

چرا عزيزم ٧كيلو هستش 

متخصص بردم سه بار 

تب 

اسهال 

استفراغ 

سرفه شديد 

ابريزش 

خس خس سينه

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
چرا عزيزم ٧كيلو هستش متخصص بردم سه بار تب اسهال استفراغ سرفه شديد ابريزش خس خس سينه

ببین چیزایی ک فوق تخصص گفت بخرم بدم خوبش کرد اینا بود 

نئوزینک برای اسهال روزی ۵ سی سی من صب ۲و نیم سی سی میدم شبم ۲و نیم 

دمیترون برای نوزاد مزه توت فرنگی‌میدی هر هشت ساعت ۲ سی سی برای حالت تهوش 

برای ابریزش و سرفه عطسه و کلاسرماخوردگی ک داره پلارژین دادم ک پلارژین نیم سی سی هز ۸ ساعت

و برای تبش پاراکید ام ک دوبرابر وزن میدم 

تبشم با اب و گلاب پاشویه کردمش و پیاز و حلقه کردم گزاشتم کف پاش جوراب پشوندم ک تبشو اورد پایین 

من سوپم میدم ب پسرم سوپ براش درست کردم دادم خورد خداروشکر بهتره 

دستگاه بخور ام داری روشن کن بزار هوا مرطوب بشه اگ نداری 

ی قابلمه  کوچیک پر کن از اب توش گلاب بریز یا عرق نعنا بزار رو بخاری بخار کنه هوارو مرطوب کنه 

اگ غذا میخوره کته با ماست خیلی خوبه بده بخوره 

چرا عزيزم ٧كيلو هستش متخصص بردم سه بار تب اسهال استفراغ سرفه شديد ابريزش خس خس سينه

خیلی سخته پسرم ماه پیشم دوباره مریض بود اینبار تب کرد ینی مردم ولی ماه پیش دقیق ۱ ماه مریض بود 

بچه من ۷شبانه روز تب داشت مردم به معنای واقعی کلمه آزمایشش خداروشکر خوب بود تبش قطع نمیشد گفتن ویروس ...

دختر منم تبش قطع نمیشه ۴ شبه

سرفه ی زیاد هم داره

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
یا دندون درمیاره یا ویروسه همین الان پسر ۷ساله مو باگلاب پاشویه کردم!

منم بچم ۴ شبه تب داره قطع نمیشه

دکتر به من گفت پاشویه نکن

حوله نمدار بزار رو شکم و ران پاها

واقعاااا سخته

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
دختر منم تبش قطع نمیشه ۴ شبهسرفه ی زیاد هم داره

کم کمش ۷ شبانه روز طول میکشه 

آزمایش خون بدن خیلی بهتره چون خیالت راحت میشه تبش خیلی سخته خیلی مراقب باشه دکتر بچم آخرش شیاف دیکلوفناک داد 

ببین چیزایی ک فوق تخصص گفت بخرم بدم خوبش کرد اینا بود نئوزینک برای اسهال روزی ۵ سی سی من صب ۲و نیم س ...

هنوز شش ماهو بيست روزشه 

تازه فرني ميدم بهش 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
بچه من ۷شبانه روز تب داشت مردم به معنای واقعی کلمه آزمایشش خداروشکر خوب بود تبش قطع نمیشد گفتن ویروس ...

بچه ی من تازه ۸ سالش شده

سه شبه تب میکنه و این تب لعنتی پایین نمیاد

از استرس و اضطراب نمیدونم چکار کنم

چندبار بردم دکتر از عفونی تا عمومی و اطفال

ولی واقعا درموندم دیگه