2777
2789
عنوان

خونمون ب معنای واقعی سنگینی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 41 پست
منم با این اقا صحبت کردم گفتم اینطوری، شده گف ادامه بده شب هم ک همسرم اومد بی دلیل دعوامون شد اصلا ن ...

الان میخایین ادامه بدین؟برای محبت زن و شوهر سوره مزمل و طلاق خیلی خوبه ها و ذکر۱۰۰۱مرتبه یا ودود معجزه میکنه

یکم سنگین بودن خونه پدر رو شفاف سازی کنید؟

مثلا ی کاری رو میخایم انجام بدیم تا اخرش میرسه خراب میشه نکه ب کسی گفته باشیم ک حالا چشمی چیزی دنبالش باشه. بعضی خونه ها دیدی چ ارامشی دارن از در خونه ک وارد میشی؟ خونه ما قشنگ انرژی منفیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان میخایین ادامه بدین؟برای محبت زن و شوهر سوره مزمل و طلاق خیلی خوبه ها و ذکر۱۰۰۱مرتبه یا ودود معج ...

اره این ذکر رو انجام دادم تا حالا و نتیجشم دیدم میگم امشب اصلا ناراحتی نبود نمدونم براچی بهم پرید😂

برا همه اخه ی مدل نیس عزیز. شاید خونه شما چیزی نباشه

آخه من چندوقت پیش به نتیجه رسیدم که خونمون سنگینه وبعدازظهرش به شوهرم داشتم تعریف میکردم که میخوام ازین. به بعدسوره بقره بزارم و.......  بعدغروب به طرزوحشتناکی عصبی شدم وجیغ میزدم وحتی دعوای شدیدی هم راه انداختم همونشب باشوهرم که تعجب کرد ازکارم

مام اینجوری پررررر ر از انرژی منفی و حال بد!

اصلا نمیدونم براچی. از اینکه بخام برم سراغ دعا اینا بیشتر میترسم بیارمشون تو خونه. خونه خالم یعنی تا وارد میشی میگی اخی چ خوبه یا خابت میگیره انقد ک ارامش داره

ایشونم گف هرکاری میکنن تا جلوش گرفته بشه ینی ب حدی الان سر درد داغونم ک میگم خدایا این چی بود

وای خدا منم نصف سرم بطرز وحشتناکی دردمیکرد دوتا قرص خوردم افاقه نکرد همونروز